|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mertc |
İletim - 21/01/2006 : 18:14:54 şarkıcı aylin aslıma güneş sigorta adlı voleybol ekibizden teklif gelmiş hem aylin aslımın ıyı voleybol oynadıgını bilen hemde populerlik kazanmöak isteyen güneş sigorta aylin aslımı takıma almak için uğraşıyormuş eger olursa bu iş inanılnaz olur gerçekten |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
umutcanuguz |
İletim - 22/01/2006 : 14:54:44 Bence ikisini birden yapamaz.Bilmem diikat ettiniz mi,çoğu sporcunun sesi epey kalın.Yani spor yaptıkça insanın ses telleri etkileniyor.Her ne kadar titiz olsanız da sesinizde kısılma oluyor.Bu yüzden ben ikisinde birini seçmeli. |
cengizhan94 |
İletim - 22/01/2006 : 14:18:59 bencede inanılmaz olur |
HighVoltage |
İletim - 21/01/2006 : 22:41:51 Bence olmaz böyle bir şey.Aylin Aslım'ın zaten bir işi var.Onca işinin arasında bi, de onla mı uğraşıcak.Zaten gönlü olsaydı Voleybolla ilgilenirdi.Demekki müzikle uğraşmayı daha çok seviyor.Hem müzikten daha iyi kazanır + böyle bişeye millet .... güler.Zaten Hülya Avşar gibi her işe el atmaya kalkarsa bunun ardı arkası kesilmez.Moda olur valla.. :) Kısacası hiç gerek yok.Herkes işini yapsın. |
|
|
|