|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HaCKeR_DJ |
İletim - 21/01/2006 : 23:57:22 Sizce Dünyanın En İyi Amerikan Güreşçisi Kim?
BANA GORE RAY MYSTERY JUNİOR |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Turgay Atacan |
İletim - 21/06/2008 : 19:07:59 Kim ne derse desin Hogan ve Rick Flayer özellikle Flayer'e bayılıyorum:)
Sahteliklerine gelirsek bariz steroid yemiş şişmiş gösteri oyuncuları benim gözümde ve beni yeterince gaza getirebilirlerse (Tercihen memleketime,bayrağıma,sevgilime falan sayarlarsa) o izbandutlardan ciddi bi kısmını yıkacağımı tahmin ediyorum.Yanlış anlamayın kavgadan ve şiddetten ne kadar tiksidiğimi biliyorsunuz ama olmayan bir kavgayı seyrederek gaza gelemiyorum ne yapayım... |
Dodo |
İletim - 16/06/2008 : 22:59:44 Tüm dövüşler danışıklıdır. Ağabey, amcalarından öğrenmektense biraz konu hakkında araştırma yap. Ne bileyim Amerikan televizyonları yönetmeliğini filan oku. Mike Tyson ısırarak kulak kopardı diye neredeyse ömür boyu men cezası alıyordu. Sen birbirlerini öldürüyorlar diyorsun. Mümkün mü? :D |
ShiLMyrO |
İletim - 16/06/2008 : 22:43:20 alıntı: kane tarafından yazılan:
Türkiye'de artık her gün insanlar amerikan güreşine sahte,yalan,saçmalık,gerçektende vurmuyorlarki tarzı şeyler söylemeye başladı.Ama kısa süre önce Eddie Guerrero adlı efsane kalp yetmezliğinden gitti.Ben burda bu yazıyı türkiye'de yapılan bu yanlışı düzeltmek için yazıyorum.Güreşte kan yok diyenlerin alnını karışlarım.Öncelikle güreşçiler her gün kendini 300 400 kere tahtalara atıyor.Bunun karşılıklarında aldıkları paraya değmez.Bunları ne için mi yapıyor bazı kendini bilmezleri eğlendirmek için.Karşılığına bakın.Owen Hart öldü.Eddie Guerrero öldü bilmem kim öldü.Bunların hepsi sizin için sizi eğlendirmek için hayatını tehlikeye atıp öldü.Hele Mick Foley adlı bir güreşçinin bir maçında kulağı koptu.Bir maçta da kafesin üstünden spikerin masasına balıklama atladı.Bu adam bu kadar şey yaptı.Sabu'yu örnek vermek gerekirse kırılan kemik sayısını gerçekten ben unuttum.Bunlar normal bir güreşçi için hiçde iyi şeyler değil.Ama bizim için yapıyorlar.Siz o sıcak koltuklarınızda otururken onlar her gün acıdan ölüyor.İsteseler başka mesleklerde bulunabilirler ama sırf bizim bu sporu sevmemiz için çalışsın yorulsun ter döksün bazıları ölsün.Ama biz hala sahte diyelim. __________________
Sanki Kurtuluş Savaşımız'daki şehitleri anlattın be.Bana hiç inandırıcı gelmiyor.Sen buraya sayfalar dolusu yaz inanmam vurduklarına.Adam o kadar dayak yiyor(!)Yerlerde kıvranıyor adam tam sandalyeyi indirecek kafasına kaçıyor çok komik ya.Bence gerçek vuruşları çok az.Bu arada Allah razı olsun bizim için ölüyolarmış. |
FearOfThEDarK |
İletim - 16/06/2008 : 22:29:28 Golberg diye bir adam vardı gele geçene bi kamyon dayak atardı :) |
kane |
İletim - 16/06/2008 : 19:56:33 Türkiye'de artık her gün insanlar amerikan güreşine sahte,yalan,saçmalık,gerçektende vurmuyorlarki tarzı şeyler söylemeye başladı.Ama kısa süre önce Eddie Guerrero adlı efsane kalp yetmezliğinden gitti.Ben burda bu yazıyı türkiye'de yapılan bu yanlışı düzeltmek için yazıyorum.Güreşte kan yok diyenlerin alnını karışlarım.Öncelikle güreşçiler her gün kendini 300 400 kere tahtalara atıyor.Bunun karşılıklarında aldıkları paraya değmez.Bunları ne için mi yapıyor bazı kendini bilmezleri eğlendirmek için.Karşılığına bakın.Owen Hart öldü.Eddie Guerrero öldü bilmem kim öldü.Bunların hepsi sizin için sizi eğlendirmek için hayatını tehlikeye atıp öldü.Hele Mick Foley adlı bir güreşçinin bir maçında kulağı koptu.Bir maçta da kafesin üstünden spikerin masasına balıklama atladı.Bu adam bu kadar şey yaptı.Sabu'yu örnek vermek gerekirse kırılan kemik sayısını gerçekten ben unuttum.Bunlar normal bir güreşçi için hiçde iyi şeyler değil.Ama bizim için yapıyorlar.Siz o sıcak koltuklarınızda otururken onlar her gün acıdan ölüyor.İsteseler başka mesleklerde bulunabilirler ama sırf bizim bu sporu sevmemiz için çalışsın yorulsun ter döksün bazıları ölsün.Ama biz hala sahte diyelim. __________________
|
|
|
|