|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Tony_P@rker |
İletim - 25/04/2006 : 23:05:43 Açılan çoğu kilitleniyor.Burda hangi konuları konuşucaz?Futbol derseniz;konu ztn BJK-GS-FB ye gelio ee ozmnda sataşma var diye kilitliyorsunuz,basket derseniz;2-3 kişi dışında pek ilgilenen olduunu sanmıyorm,tenis fln ztn pek konuşulmuyor.Ne konuşacağız?? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ultramert |
İletim - 27/04/2006 : 19:02:41 harbiden hee adamı ahkam keser gibi görür oldum son zamanlarda.. neyse artık ne tür konuların konuşulması gerektiğini öğrenmiş olduk |
Tony_P@rker |
İletim - 27/04/2006 : 16:32:51 İlginiz için teşekkürler,umarım bundn sonra daha kaliteli ve düzyli şeyler konuşuruz..
alıntı: ÇiLeKeŞ tarafından yazılan:
Düzgün konu açanların konuları KİLİTLENMEZ
Çilekeş senn bazı hareketlerinden rahatsız oluyorm doğrusu.Örneğin;bir çok konuda kendini yönetici gibi hissediyorsun ki şahısları uyarma gereği duyuyorsun,yöneticiler işlerini gayet iyi şekilde yapıyor,eğer burda herkes birbirini uyarsaydı forumun hali ne olurdu düşünemiyorm.. |
|KRONDOR| |
İletim - 27/04/2006 : 02:20:17 Galatasaray'ı zerre kıskanmıyorum. Başarıları geçmişte kaldı artık. O başarılarıyla mutlu oldum, hatta bir Türk olarak gurur da duydum; ama şu anki yerlerinin, o başarılarına gölge düşürdüğü ortada. Bu nedenle benim için sadece rakip takım durumunda GS. Konuyu da Fenerbahçeli olduğum için değil, tartışma çıkarma potansiyeli çok yüksek olan bir mesaj attığın için kilitledim. Bundan sonra bu tarz mesajlar yazmazsanız bir şey olmaz konularınıza. |
ultramert |
İletim - 27/04/2006 : 00:32:26 alıntı: tarafından yazılan:
Aynı takım taraftarlarının konuşması, rakip takıma sataşılabileceği anlamına gelmiyor, değil mi? Hala neden kilitlendiğini anlayamadıysan, bir zahmet konudaki son mesajına bak.
ewt biliyorum ne yazdığımı yaa şimdi krondor sende fb lisin diye kıskandın yazdığımı  neyse hadi bundan sonra fanatik msj atmamaya özen gösteririz ama bak sezon sonu şampiyon cimbom olursa buraya okkalı bir konu açarım ;)) |
kabil |
İletim - 26/04/2006 : 23:22:31 o da doğru hocam. keşke spor bölümü amacına uygun kullanılsa ,sadece futbol ve basketbol konuşulmasa... |
|
|
|