|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
umutcanuğuz |
İletim - 29/04/2006 : 21:27:59 alıntı: hocam bence spor bölümü çok gerksiz(daha önce dediğim bu bölümde futbol ve basketten başka bişey konuşulmuyo)
Gerçekten çok doğru bir analiz.Ben de bunu duyunca aklıma bu konuyu açmak geldi. Arkadaşlar yaptığınız,boş zamanlarınızda oynadığınız sporlar nelerdir(Futbol ve basketbol dışında;büyük bir çoğunluk oynuyor zaten onları.)?Mesela ben hentbol oynarım;gerçi tek başına oynayamazsın ama takımını bulunca en özgür sen olursun. Lütfen mesaj atanlar o sğoru biraz tanıtsınlar(tanımından çok zevk veren yanlarını).Böylelikle aramızda o sporu yapmak isteyenler oluşacaktır ve bir nebze de olsa amatör sporlara destek vermiş olacağız. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ultramert |
İletim - 03/05/2006 : 02:20:02 masa tenisini tam 4 sene oynadım okulda her turnuvaya katıldım..ayrıca beyin sporu olarakta santranç oynarım 12 yaşından beri okulun santranç takımında başarılarım vardır. |
umutcanuğuz |
İletim - 29/04/2006 : 21:44:59 Masa tenisi oynayan arkadaşlarım vardı hatta birkaçıyla çok yakınlaşmıştım.Hayranlıkla izlerim masa tenisi maçlarını.Nerdeyse her sporda refleksler önemlidir;ama bunda refleksleri kontrol etmek önemli,gerçi oynayan daha iyi bilir. |
kabil |
İletim - 29/04/2006 : 21:42:28 ben masa tenisi oynuyorum(bunun güzel tarafı tek başınızada oynaya bilirsiniz karşınıza duvarı alarak) veya topu raketle sektire bilirsiniz baya zevkli oluyor. aynı zamanda vücüt geliştirme yapıyorum.vücüttaki fazla enerjiyi atmak için birer bir.hem vücüdunuz şekle giriyor.(e yazın sahilde kız tavlamak lazım.şimdiden hazır olmalıyız :D) |
|
|
|