AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Spora Ambargo!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ultramert İletim - 11/05/2006 : 17:10:09
bu bölümdeki ambargo ne zaman kalkacak yahu,tamda münasebetsiz bir zamanda kilit vuruldu şurada son maçlar hakkında bir yorumda bulunurduk,neyse krondor dan rica ediyorum artık kiliti kaldırırsa iyi olur
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 12/05/2006 : 21:24:34
alıntı:
ozzzy tarafından yazılan:

Bence de kilitli kalsın biraz. Birbirinizin kalbini kırmaktan iyidir.
Ama şu da var KRONDOR, lig bitince tartışma bitecek mi acaba. Lig bitip de hemen ertesi gün açarsanız daha beter olur bence. Aradan baya zaman geçmesi lazım ki, herkes unutsun. Bu da spor bölümünün atıllaşmasına sebep olur.

çok haklısın ozzzy ligin bitiminden sonra açlırsa tartışmalar çok daha sıcak geçicektir. en güzeli 1 ay kadar kapalı kalması bence sinirler çekilip kaslar gevşeyinceye kadar sabretmeniz için :)

saygılar...
ultramert İletim - 12/05/2006 : 13:41:29
alıntı:
ultramert, bölümün kilitlenmesinde senin de rolün büyük oldu. Uyarılarımızı dinleseydiniz bölüm kilitlenmeyecekti. Şimdi gelip de kararımızda haksızmışız gibi geri adım atmamızı beklemeyin. Bölümün kilidinin açılması için liglerin bitmesini bekleyeceksiniz.

iyide lig bittikten sonra ne konuşacaz zaten orada,bizim ülkede futboldan başka birşey konuşulmuyor ki!
sen en iyisi cezayı kaldır, lig bittikten sonra kapa
ozzzy İletim - 12/05/2006 : 09:33:00
Bence de kilitli kalsın biraz. Birbirinizin kalbini kırmaktan iyidir.
Ama şu da var KRONDOR, lig bitince tartışma bitecek mi acaba. Lig bitip de hemen ertesi gün açarsanız daha beter olur bence. Aradan baya zaman geçmesi lazım ki, herkes unutsun. Bu da spor bölümünün atıllaşmasına sebep olur.
|KRONDOR| İletim - 11/05/2006 : 23:54:46
HASSOOO, konulara bir daha baksan iyi olacak sanırım. Mesajları yazdığın gün ile bölümün kilitlendiği gün aynı. Suçu başkalarına atmaya çalışma boşuna.

ultramert, bölümün kilitlenmesinde senin de rolün büyük oldu. Uyarılarımızı dinleseydiniz bölüm kilitlenmeyecekti. Şimdi gelip de kararımızda haksızmışız gibi geri adım atmamızı beklemeyin. Bölümün kilidinin açılması için liglerin bitmesini bekleyeceksiniz.
Avaris İletim - 11/05/2006 : 23:50:17
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:
Benim cevap yazdığım mesajlar orada günlerdir duruyordu, gözünüzden mi kaçtı peki >_>

Zıtlaşmak mı istiyorsun? Peki...

Bardağı taşıran belki senin mesajın değildi ama dolmasına epey katkın olmuştur.

0.03 Snitz Forums 2000