AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Spor konuşmadan duramayan bünyeler için uyarı!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Avaris İletim - 15/05/2006 : 15:38:33
Spor forumunun kapatılmış olması, buraya dahil olan konuların başka yerlerde konuşulabileceği anlamına gelmiyor. Bu tarz davranış gösterenlerin üyelikleri risk altındadır. Lütfen dikkat edin. Tolerans sınırlarım epey düşmüş durumda.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
THE_FAMERA İletim - 19/05/2006 : 22:12:47
alıntı:
Mérula Alba tarafından yazılan:

"Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az."

hahahhahaaaa tam annemin sözü.
Avaris İletim - 17/05/2006 : 21:41:02
Ben zaten sana hitaben birşey yazmadım. Sen kendi kendine üstüne alınmışsın.
ultramert İletim - 17/05/2006 : 19:47:00
alıntı:
ultramert tarafından yazılan:

bir spor dalı olan futbolun bir yerde bu kadar polemik konusu yaratmasını anlamış değilim açıkcası

benim yazmış olduğum yazı bundan ibaret futbolla ilgili bir yorumda bulunmadım sadece şaşkınlığımı dile getirdim..neyse daha fazla kurcalamanın bir manası kalmadı,konuşulmayacaksa "konuşmayız" bizde bundan sonra(yasak kalkana kadar)
Avaris İletim - 17/05/2006 : 01:27:09
Bravo! Evet, inceden bir alay söz konusu. Ama hakaret yok. Bu uyarının "düzgün" şeklini bu mesajın başından beri kaç defa "spor konuşmayın" veya o mahiyette bir söz ile yazmışım bir sayar mısın? Sadece bu başlıkta ben 3 (veya son yazdıklarımla birlikte 4) saydım. Kusura bakmayın ama bu kadar yazıdan sonra birisi çıkıp sporla ilgili konuşuyorsa ya anlama özürlüdür, ya inadına yapmıştır, ya da uyarıyı sallamıyordur. Varsa başka alternatifiniz söyleyin. Ben bu üçünü de alternatif olarak saydım. Birinde karar kılmış olsam, mesela hakaret sandığınız anlama özürlü lafı gibi, direk tutar "birader aptal mısın?" derdim.

Ve hangi manada yazdığım açık zaten. Dolaylı yollardan bir gönderme filan yapmamıştım. Açık seçik ortada mesajım.
ultramert İletim - 17/05/2006 : 01:00:19
ben baştan beri yakınıyorum bu konu yüzünden,burası forumda olsa kimsenin kimseye bu tarz konuşma hakkını kendisinde bulamaz...ben şimdi sayın yöneticiye kendi yapmış olduğu tarzda cevap versem kim bilir ne olur,onun için en iyisi karşılık vermemek..kendisi her ne kadar hakaret etmedim desede bence inceden bir alay söz konusu yazmış olduğu mesajlarda,hangi manada yazdığı açık

0.03 Snitz Forums 2000