|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sith_lord |
İletim - 29/07/2006 : 09:44:04 Neden sadece Futbol konuşuluyo burda,?ya insanlar basketbolun ne olduğunu bilmiyo yada sevmiyolar |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
RoM3o |
İletim - 25/08/2006 : 00:57:30 alıntı: nomercy tarafından yazılan:
Kardeşim futbol bir kere herkesin oynadığı bin spor yere iki taş koyarsın oynanır sokaklarda pota koydularda oynamadıkmı alllah allah
Puhauhua kusura bakmayın şimdi gördüm
+1 |
Jonquil1 |
İletim - 21/08/2006 : 20:17:49 neyse bu konuyu kapatalım istersn yoksa sitenizde kvaga çıkck :) |
|KRONDOR| |
İletim - 21/08/2006 : 15:27:39 Major şakasına söyledi onu. Kimsenin üyeliğini can sıkıntısından kilitlemiyoruz. Kilitlenen konular da amaçsız ve gereksiz olduğu için kilitleniyor. Bunu da azaltmayı düşünmüyoruz. Sonra gereksiz mesajlardan geçilmeyecek forum.
Bu tartışma için bu konu uygun değil. Önerileriniz & Eleştirileriniz bölümümüze alalım sizi. Jandora'nın konusundan devam edebiliriz mesela. |
Jonquil1 |
İletim - 21/08/2006 : 12:35:11 Üyelik kilitlemek marifet değil, gerekliliktir. Tabii bazen sıkılınca da birilerini kilitlediğimiz oluyor.
Demişti ayrıca majör adlı yönetici
|
Jonquil1 |
İletim - 21/08/2006 : 12:03:59 herşey, yannış anlıyyorsnuz.ben size bi önceki lafımda senin bu örneğini bile kast etmiştm.bak xxhayaletxx benm demek istdiğim bu deil.bu kiltleme konusun biraz daha azaltırlarsa daha ii olur.tabii haksızları killtlickler ama bazen saçma konulara kkiltliyolar.ben bir kullancıyya merula alba yerine merula bala dedi diye güldm ben kiltledir bu saçma mselea.ben bunları kast ettiim sen gittin ne diyosn |
|
|
|