|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
nurettinki |
İletim - 08/09/2007 : 00:03:29 yıllardır çok azdır yüzümüzün güldüğü, güreş sporumuz çökünce trt'nin de ilgisi azalınca spor dallarında milli başarılarımız o kadar azaldı ki! şimdiyse bayan voleybolcularımız ve de erkek basketbol takımımızın başarılarını görüp gurulanıyorum.basketbol takımımız için geçilen tur başarı sayılmayabilir,yani böyle düşünenler olabilir,ancak ben bunu başarı olarak görüyorum. her turnuvada bir yere kadar da olsa söz sahibiyiz, bazı milli takımlar karşısında favori gösterilmemiz bile beni gururlandırıyor.özellikle kızlarımız rusalrı italyanları deviriyor ya mest oluyorum. haydi bastır TÜRKİYE!!!!!! oh be rahatladım... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
nurettinki |
İletim - 27/09/2007 : 20:20:55 gs carrusca ile değil ancak hagi ile başlasaydı durum değişirdi, bu taktik ya da kişisel hataların sonucu belirlediği bir karşılaşma değil, ben fb'liyim ve objektif konuşuyorum.gs'ı(ve diğer tüm türk takımlarını) tüm yabancı takımlar karşısında sonuna kadar destekliyorum hem de büyük bir heyecanla ve başarısız sonuçlarda da üzülüyorum.fb neden ve nasıl böyle mükemmel bir futbol oynadı nasıl anlamadıysam gs neden bu kadar kötü,berbat ne yaptığını bilmez bir top oynadı aynı şekilde anlamadım, maç zevkli geçti diyorsanız tarafsız gözle baktığınızda doğru olabilir ama bu maç mahalle maçlarını andırdı bana ve tanıdığımız avrupa fatihi bir takıma hiç yakışmadı.umarım fener'in bu maçı bir tesadüf değildir ve umarım galata'nın bu maçı bir tesadüftür. |
chessmaster |
İletim - 24/09/2007 : 19:48:41 :D eyvallah ne diyim... |
HighVoltage |
İletim - 24/09/2007 : 19:13:09 alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
gs nin ne yaptığını anlatayım ; Türkiye'nin bu seneki transfer şampiyonu , süperlig de 1. ve bu sene türkiye deki en iyi takım ve avrupa daki en iddaalı ekibimizdir , bu sene ki ilk malubiyetini sion a 3-2 yenilerek aldı , sion karşısında yenilmesinin sebebi ise feldkamp ın sion u çok küçümsemesiydi , sion un karşısında ilk yarıda 3 gol yiyen hergangi bir türk takımı maçı burakırdı ama bunu bir gs li olarak söylemiyorum , galatasaray türkiye nin şuanki en mücadeleci takımıdır , fener in inter karşısındaki galibeytine gelince gerçekten iyi oynadılar ama süper lig de oynadıkları futbol ile alakasız bir oyundu xD fakat fenerbahçe nin karşısındaki inter serie A şampiyonu inter değildi...
Heh, spor bölümünü yeniden karıştırmak için gelen tam da senin gibi birini arıyorduk biz de...
"sion un karşısında ilk yarıda 3 gol yiyen hergangi bir türk takımı maçı burakırdı ama bunu bir gs li olarak söylemiyorum" Bu ne demek şimdi? Hem tarafsız olduğunu iddia ediyorsun hem de böyle sığ bir düşünceyi iletine yansıtıyorsun. Hadi diyelim koyu galatasaraylısın -çok gördük öylelerini ya- peki diğer Türk takımlarını aşağılarcasına tavrın neden?
Kusura bakma ama Türkiye'deki tek takım galatasaray değil ve diğer takımları aşağılamana tepkisiz kalamam. ilk yarıda 3 gol yiyen hergangi bir türk takımı maçı burakırdı cümlesi çok çirkin ve niteliksiz bana göre. Seni esefle kınıyorum... |
inter_23 |
İletim - 24/09/2007 : 17:56:01 Objektif bakacaksın bilader, ben holiganımdır Galatasaray konusunda. Fenerbahçe o gün sahadan interi sildi. Adamlar dehşet top oynadı. Tebrik ederim onları. Gs ye gelince Carruscayla oyuna başlarsan böyle debelenirsin işte. Allah'tan iki gol attık tur şansını İstanbul'a bıraktık.. |
chessmaster |
İletim - 24/09/2007 : 16:44:43 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
gs'nin ne yaptigini hala anlamis degilim kafamda bi suru soru isareti donuyor ! sion gibi bi takıma nasıl yenilebilir ki :S:S adını bile duymadık nerdeyse . umarım bu böle devam etmez gs we bjk silkelenir we fenerbahce de aynen devam eder.
gs nin ne yaptığını anlatayım ; Türkiye'nin bu seneki transfer şampiyonu , süperlig de 1. ve bu sene türkiye deki en iyi takım ve avrupa daki en iddaalı ekibimizdir , bu sene ki ilk malubiyetini sion a 3-2 yenilerek aldı , sion karşısında yenilmesinin sebebi ise feldkamp ın sion u çok küçümsemesiydi , sion un karşısında ilk yarıda 3 gol yiyen hergangi bir türk takımı maçı burakırdı ama bunu bir gs li olarak söylemiyorum , galatasaray türkiye nin şuanki en mücadeleci takımıdır , fener in inter karşısındaki galibeytine gelince gerçekten iyi oynadılar ama süper lig de oynadıkları futbol ile alakasız bir oyundu xD fakat fenerbahçe nin karşısındaki inter serie A şampiyonu inter değildi... |
|
|
|