|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
TheBodyGuard |
İletim - 08/08/2008 : 19:34:44 29. olimpiyat meşalesinin alev alacağı ve Dünya sporunun kalbinin atacağı Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları başladı. 205 ülkeden 10 bin 500 sporcunun katılacağı olimpiyatlarda, sporcular ülkelerine madalya kazandırabilme mücadelesi yapacaklar. "Kuş Yuvası" olarak adlandırılan Ulusal Stadyum, göz kamaştıran mimarisi ve teknolojik imkanlarıyla tam bir uzay istasyonunu andırıyor. Olimpiyatların başlayacağı bu stat 91 bin kişiyi ağırlıyor.
ALINTIDIR.
Evet arkadaşlar, konu kirliliği olmaması bakımından böyle bir konu açayım dedim. Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları hakkındaki konuları burada konuşalım. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
scrambler |
İletim - 27/08/2008 : 13:02:18 Ben masumum hakim bey... |
kabil |
İletim - 27/08/2008 : 12:25:35 tamam arkadaşlar konuyu uzatıp bir birinizi kırmanıza gerek yok. devam edersenizde sonuçlarına katlanırsınız. |
killer_ar_ar |
İletim - 27/08/2008 : 12:06:57 garip ben sadece gülüyorum ırkçılık bu yaptıın insan ayrımı yapıyosun |
CrAzY_IVAN |
İletim - 26/08/2008 : 17:16:39 alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan: Scrambler, boşver; aldırma. Ben susuyorum dedim de bir çıban çıktı diye susucak değil hiç kimse. Onun ettiği muhabbete ucundan girmezsin o kadar.
Umut ne yapmaya çalışıyorsun? |
umutcanuğuz |
İletim - 26/08/2008 : 13:06:14 alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Terbiyesizlik yapsın yapmasın, Amerikanınn oyunu bana zevk veriyor. Evet bir Litvanya-Arjantin maçı belki daha heyecanlı oluyor ama NBA yıldızlarını izlemenin özel bir zevki var. En azından benim için.Ama sırf ABD'yi izlemek icin giden yüzlerce kişi olduğunu düşünüyorum.
Ve ayrıca yenilmeyecek bir takım olmadığını 2004 de Yunanistan gösterdi, sırf çok iyiler diye turnuvalara girmemeleri bana göre yanlış olurdu.
Sorun güzel oynaması değil, hakemlerin etki altında kaldığına inanmam. Yoksa bir yerde üstün olduğu için kimse girmesin diyemez. Sonra Bukka'ya Isinbayeva'ya ne deriz? NBA yıldızlarını Dünya Şampiyonası'nda izlesek belki olur ama ben olimpiyatlarda tercih etmiyorum.
Hakemler etkileniyor demiştim, ufak ama büyük bir örnek vermiştim. Yarı final maçı ilk yarının son saniyesi. Çoğunuz çıkıp 3 sayı için maçın kaderi mi değişecekti diye düşünmesin, aklından şunları geçirsin; kelebek etkisi, Arjantin farkı oraya nasıl bir seriyle indirdi?
Kısacası anlatmak istediğim olimpiyatların Dünya Şampiyonolarının aksine insanî yönünün de olduğu; sadece mücadeleden ibaret olmadığıydı. Belki 10 yıl sonra Howard'ı ve yaptıklarını hatırlamayacaz ama; İspanya'nın mücadelesini hatırlayacağız.
Scrambler, boşver; aldırma. Ben susuyorum dedim de bir çıban çıktı diye susucak değil hiç kimse. Onun ettiği muhabbete ucundan girmezsin o kadar.
Olimpiyatlar bitti ama genel olarak hâlâ konuşulacaklar var. Mesela Bolt Zürih'te 'Golden League' de koşacak. Sizce yeni bir rekor gelir mi? |
|
|
|