|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ceyceyfb |
İletim - 17/10/2009 : 10:37:28 slm arkadaslar burda smackdown ile raw ile konusabiliriz foxta izleyenler oyunlarını oynuyanlar veya youtube-izlesene gibi video sitelerinden takip eden arkadaslarımız bilirler onlarla ilgili soruları sorun cevapliyim iyi bildiğimi düşünüyorum.Ben bu konuyu spor oyunlarındada açmıştım fazla ilgi görülmedi burdada açıyorum merak ettiginiz hersey için buraya bağlanın. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 15/01/2011 : 20:01:14 Ben şahsen yürekten tebrik ediyorum kendilerini. Adamlar pek çok oyuncuya taş çıkarır seviyede gerçekçi oynuyorlar nihayetinde. Ben olsam 500 kere gülerim bir dövüş içerisinde. :) |
Dodo |
İletim - 15/01/2011 : 19:28:59 Şunu anlamıyorum. Gerçek değilse ne olmuş? Zaten oraya toplanan insanların hepsi bunun farkında. 4 yaşındaki çocuklar dahil. Neticede seyir zevki yüksek bir program. Gerçekten akrobatik ve estetik hareketler sunuyorlar. Bunun dışında kimsenin zarar görmemesini bilmek de insanın içini rahatlatıyor. Van damme, Bruce Lee filmlerinin veya Rocky, Terminator serilerinin ne farkı var o halde bundan? Onları izlemiyor muyduk ağzımızın suyu aka aka? Benzer performansları canlı olarak ortaya koymalarından ötürü oradaki kaslı ağabeyleri takdir etmek lazımdır bence. Sevmiyorum diyeni anlarım, ancak "Gerçek dışı olmasından ötürü sevmiyorum ama vizyona yeni bir tokatçı filmi girecek, çok canlı sahneleri varmış." diyenlere bu lafım.. :) |
Thugs |
İletim - 26/12/2010 : 11:59:09 izlerken zevkli büyük küçük herkezi başına topluyabiliyor |
ceyceyfb |
İletim - 22/10/2009 : 19:27:03 Ewet ama sadece vuruslar gercek degil hareketlerde rin çok yumusak oldugu için rahat fırlatıyolar breaklarda ise sadece aldatmak için hafifce bükme oluyo ama gerçek gibi düşününce izlerken daha zevkli oluyo |
Oyunbozan |
İletim - 20/10/2009 : 21:59:33 Smackdown da RAW da gerçek değil.
İlk olarak bu gerçeği öğrenmeyenlerin öğrenmesi lazım. |
|
|
|