AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Doom - Quake - Wolfenstein
 Doom 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 09/07/2003 : 15:39:20
Bu ayki level dergisinin hediye cd'si içerisinde Doom 3 için bir demo var. 2,53 dakikalık bu demoyu izledikten sonra açık konuşmak gerekirse ağzımın suları aktı. Görenler ne demek istediğimi kesinlikle anlamışlardır, görmeyenler ise kesinlikle bir yerden bulup baksınlar. Demodakilerin yarısı bile varsa oyun müthiş olacağa benziyor. Ayrıca sanırım oyun için bir yaş sınırlamasıda gelebilir. Ben bu yaşımda gerildiysem yaşça küçük arkadaşlarımız ne yapar bilemiyorum ))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bombula İletim - 12/06/2004 : 01:48:59
AvP fena deeldi.Emme bi undying asla olamadı....
Doom mevzuunda ise oyun benim cd cime gelmeden-alınmadan-kurulmadan bişi demem boş.Ayrıca duyduğuma göre her ikiside doom-hl yane oyun süresi kısa olacakmış.Buda bizi senelerce bekleten max payne gibi hayal kırıklığı yaratacak gibime geliyor.Tabi max daki embesil düşmanlardan daha zeki yaratıklarla köşe kapmaca kapışmak herşeye değecek.
Rap bence haklı.Ne bu nede hl2 gf2'de mimkin deel...
Olsa bile çoooook kasacağından bi zevk alınacağından şüpleliyim.
n/a İletim - 28/05/2004 : 21:25:23
Doom 3' ü sabırsızlıkla bekliyorum.
Generalll İletim - 15/07/2003 : 23:47:19
Sağol
Lightning İletim - 15/07/2003 : 17:43:39
Oke zaten yanımdaki ark soruyodu onun için sordum.. soruna gelince herangi bi fikrim yok ama istersen megagames.com a gir orda genelde oluyo böle şeyler(demolar vidyolar falan) ama bence en iisi level'a bi msj at onlar söler heralde.
Generalll İletim - 14/07/2003 : 23:40:33
Lightning'den alınma "Gene sana laf atçam generals ama napıyım işte: hem başta ati radeon diyon sonra test sistemine ge-force ti 4200 demişin iki tanemi ekran kartın var yoksa ekrankartlarını alıp alıp turşusunumu kuruyon???" o test sistemi ama benimki değil o yazı trgamerdeki bir donanım yazısından kopya

Lightning birde bu alfa sürümü nereden indirebileceğimi yazarmısın.

0.04 Snitz Forums 2000