AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Silent Hill - Res. Evil - Dino Crisis - Suffering
 silent hill 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Solid Snake Kaan İletim - 20/12/2003 : 18:56:03
silent hill 3 kesinlikle geforce mx serisinde calısmıyor.bunu söylememin nedeni oyun 5 cd paranızı basa vermenizi istemem.gefore4 mx lerde bile calısmıyor 128mb ekran kartınızın olmasıda birseyi degistirmez.cunku oyun vertex and pixel shaders özelligi istiyor bu özellikte sadece geforce fx lerde ve ati rodeon 8500 ve üstünde var.tavsiyem artık fx serisine gecelim.bendede 64mb geforce2 gts var ve en kısa zamanda bir fx ekran kartı almayı düsünüyorum.bu söylediklerim doom3 icinde gecerli oda fx destekli bir oyun demosu bile calısmıyor mx lerde.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Solid Snake Kaan İletim - 07/01/2004 : 15:25:58
arkadaslar sonunda fx-5200 um oldu ve silent hill ve doom3 alpha yı oynuyorum.doom3 cok kasıyor ama silent hill 3 cok rahat butun detaylar acık oynuyorum.sh 3 de sh2 deki mekanlarda da buluyorsunuz kendinizi mesela heaven's night gibi.oyun gercekten harika olmus bence tek eksisi bayan bir karekterle oynamak.ama yinede super bir oyun
Solid Snake Kaan İletim - 21/12/2003 : 13:20:08
bende hic orjinal oyun oynamadım aslında .cunku fiyatları cok yuksek bir orjinal oyun fiyatına nerdeyse 5-6 tane kopya oyun alınabiliyor.kopyaya karsımısın dersen evet bir yere kadar karsıyım.ama orjinal oyunların bu kadar pahalı olması biz oyuncular icin pek hayırlı degil.bu söyliyecegime katılmıyacaklar yoktur heralde.eger kopya oyun olmasaydı su zamana kadar oynamıs oldugumuz oyunların yarısını bile oynayamamıs olacagımız bir gercek.bunu genel olarak söyledim ulkenin su durumunda kimsenin orjinal oyuna para dökecegini sanmıyorum.
thakki1 İletim - 20/12/2003 : 23:34:59
kaan haklısın benim mesajımda anlatmak istediğimde buydu zaten, yani birtek oyun için ekran kartı almamız bekleniyor, yarın fx bilmemne 4000400, mesela sadece fifa 2006 oynamak için gerekli hesabına, yine bize satılmak istenecek, ekonomik şartların belli olduğu ülkemizde bence israftan başka birşey değil, yeni bir pc ile alırırsan tamam ama her oyun için yeni ekran kartına karşı olduğumu belirtmek istemiştim, bunun anlamı bizim ülklemiz için sadece kopya oyuna teşvik demek, eğer ülkemizdede gnp(gayri safi milli hasıla) 10-15 bin dolar olursa ok, diğer şartlarda lüks gibi geliyor. Zaten oyun firmalarının Türkiye üzerine bir planı olmamasından dolayı(1 dolara oyun satsalarda kopyanın önüne geçilmeyeceğinin farkındalar), bunun sıkıntısı çekiyoruz...
Solid Snake Kaan İletim - 20/12/2003 : 22:31:25
eskiden oyunlar en fazla ekran kartı ramı yuzunden calısmamazlık yapardı bu oyun 32mb istiyor bu oyun 64mb lık ekran kartı istiyor fln diye simdi ise 128mb lık ekran kartlarında bile bazı oyunlar calısmıyor bu bence oyun yapımcılarının ekran kartı firmasıyla yaptıgı bir anlasma gibi.fx ekran kartı almaya hic niyetim yoktu ama bu vertex and pixel shaders özelligi yuzunden almam gerekiyor.eskidende TnL özelligi istenir di oyunlarda.bu is nereye varacak belli degil.bence markalar ekran kartlarını satabilmek icin oyun firmalarıyla anlasıyor.
thakki1 İletim - 20/12/2003 : 22:20:27
benim oyun aldığım yer, platinium ekran kartı istediğini söylemişti, bu yüzden almadım, açıkcası silent hill 2 yüzünden ekran kartımı değiştirdim, üstüne birde oyunu beğenmedim, bu iş çığrından çıktı, her yeni oyun için yeni bir ekran kartı alacaksak vay halimize, yok counter 2 için bilmem ne destekli oyun kartı, yok sh3 için platinium, kendi adıma konuşuyorum gforce4 128 mx sahibiyim, birçok oyunu açıyor, üstelik benim oynadığım tür genelde adventure ve çok abartılı kartlar istemiyor

0.02 Snitz Forums 2000