|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
oyunkurdu |
İletim - 02/12/2006 : 22:16:50 arkadaşalr suffering 1 oynuyom grafikler 800x600 te düzgün bi şekilde çalşıyo fakat 1024xküsür.. de ekran çokk garip oluyo herşey karmaşıyo ama kasmıyo bu sorunu nasıl çözcem |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
shadowwalker |
İletim - 16/12/2006 : 22:58:25 biraz geç cevap yazmakla beraber; konu yeni dikkatimi çektiğinden idare ediniz :) senin işine yaramasa bile başkasının yarayabilir. (oyunu üç günde bitirmiştim o yüzden işine yaramayabilir diyorum...) neyse gelelim probleme. sorun ekran kartı ve/veya sürücüsü sorunu (çok büyük bir ihtimal). ilk olasılık bazı radeon çipsetli kartlardaki smootvision özelliğinin açık olması (nvidiada vardı yanlış hatırlamıyorsam). biraz kısaltırsam çözümü kartın desteklediği ancak oyunun desteklemediği bir özelliği "force" ile zorla kullanıyor olabilirsin. Ya bütün ayarları oyun ayarlasın seçeneğiyle devam et yada sorun olan ayarı bulup değiştir. düşük bir ihtimal sürücü sorunu olabilir sürücüyü değiştirmek isteyebilirsin. ekran kartındansa zaten buradan yapabileceğimiz bişi yok bence seninde yapman gereken bişi yok bırak 800x600 kalsın :) |
|
|
|