|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kibbrit |
İletim - 18/08/2005 : 20:19:01 Agalar takıldım yaws kısaca anlatiim kahramanımız karsıyla konustuktan sonra (hapisanelerdeki gbi arada telller var ve telefonla konusuyor)bir odaya giriyoruz ve alcak doktorumuz bizi killitliyor ve yangın cıkarıyo odada 3 kapı var birisi kılıtli birinde yangın var sonuncusuda minicik bi oda zaten burdan nasil cikacam bir el atarsanız sevinirim HELP HELP S.O.S S.O.S |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
buraksadikbasar |
İletim - 27/08/2005 : 23:26:03 dostum yapman gereken ne biliyormusun ilk olarak aynı yerimi anlatıyom onu anlayalım dediğin yer thopmsonu ilk aldığın yer değilmi vana var o odada eğer burasıysa anlatayım ilk olarak,vanayı aç daha sonra farkedersen yerlerde delikler var yani su oraya gidiyor ve nü ateşli bir kapı var oradaki ateş söndürmen lazım.farkettiysen oralarda dolaplar var oradaki dolaplardan en yakın olanını bütün suyun aktığı vanalı odaya yakın olanın üzerine çek ve orayı kapasın daha sonra su oraya gidemeyince ateşli odanın oraya gidecek ve sönecek.umarım yardımcı olabildin ve doğru yerdir...eğer doğru yer değilse msn den görüşelim kendimikaybettim@hotmail.com |
|
|
|