AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Sacred 'Shaddar' görevinde yardım!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
keeperman İletim - 20/12/2005 : 18:38:53
Arkadaşlar Sacred oynayan ve bu bölümü geçmeyi bilen biri bana bu görevi anlatsın.Demoda çıkan vanavarın olduğu yerdeyim.Büyücü şeyleri öldürdüm.Bişeyler uçuşmaya başladı.Dışarı çıkamıyorum.Bu yere girdiğim yerden girmeye çalışıyorum ama çık mıyo.Acil yardımm.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
minatour İletim - 16/01/2006 : 21:46:45
arkadaslar bende underworld u yüklemede model pak da ttakılmıştım ama nedeni sistem kaynaklarının yetersiz olusuymuş.yani anakart ekran kartı ve ram yetersiz seninde yükselt ve oyunu oyna bence bonba olmuş yeni eklenen demon müthiş bir karakter ama cüce fısss ya bişi yok onda silah ve tüfek kullanıyo ama olmasada olurmuş ayrıca daha zor eskisinden ama zevklide
.ha bu arada bende ilk sacreddde o odada ölece kalakaldım ama artık önemide yok.
keeperman İletim - 03/01/2006 : 15:38:16
Yorum yok.
|KRONDOR| İletim - 02/01/2006 : 18:23:17
Bağzıları değil, bazıları yazılır bu bir. İkincisi benim dilimde hiçbir şey yok. Siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz.
keeperman İletim - 02/01/2006 : 15:31:33
Teşekkürler bombula.Hem cevap yazdığın için hemde beni yasaklar konusunda aydınlattığın için.Bide yumuşak bi dille anlattığın için.Bağzıları gibi değil yani...
bombula İletim - 01/01/2006 : 21:27:49
Bak bu tür konular (crack-cdkey fln) artık net ortamında yasak.Yoksa yardım etmek tabiki isteriz.
Yanlız underworld hakkında bişiler yazam sana.
Bunu yükleyince ilk sacred sana beta gibi gelecek.Her şey daha güzel olmuş.2 yeni karakter var biri cüce ki ateşli silah kullanabiliyor.Diğeri demon kızımız,kendisi iblis, pek bi silaha ihtiyacı yok işte ne bilim yeni silahlar yeni büyüler fln baya güzel yapmışlar.

0.02 Snitz Forums 2000