|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bombula |
İletim - 21/01/2006 : 23:14:14 "sacred underworld'da 3. bölümde elements of ancaria görevini tamamlamak için ne lazım.görevlerin hepsi tamam.ejderinde işi bitti yanlız diğer bölüme geçmemi sağlıycak kapı açılmıyor 4 element fln lazım diyo ateş-su-hava-tahta :))) bunları nerden bulcaz yada başka bişimi yapmam lazım?" Teeeee bilmem ne tarihinde yazmışım hala çıkış yolunu bulamadım.Ya şu lanet ejderi öldürüp kapıya geldiğimde kapı açılmıyor, ya delircem.üstüne cod2 bitti, fear yarılandı ,most wanted de 5.sıradayım ama kafam hala orda bi yardım ederseniz sevinirim. |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
bombula |
İletim - 11/02/2006 : 04:18:26 eyv hocam.Sanırım oyunda bi prb var başka karakterlede geldim oraya gene açılmıyo kapı.Sağda solda rüşvet verecek npc de yokki parasıyla açam kapıyı :))) |
shadowwalker |
İletim - 27/01/2006 : 10:26:30 underworld'u oynamadım ben bombula ama aynı sorunla karşılaşan başka birisini görmüştüm onda bir bugdan dolayı olmuştu eski bir saveden tekrar alınca görev hallolmuştu. umarım bu dediğim değildirde eksik birşey yapmışsındır dediğim gibi oyunu oynamadım oynayan birisi varsa heralde hatırlayıp cevap yazar (ama bu kadar zaman sonra biraz zor gözüküyor... bende bayadır bakmamışım yav siteye ilginç bişi :) kolay gelsin ne diyim hocam) |
|
|
|