|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
A©®ON |
İletim - 09/02/2006 : 22:17:21 Dungeon Siege 2 konusunda yardıma ihtiyacım var...... ACT_II Chapter_8 Defeat the Dragon Görevini yapamıyorum..... Balista'nın yanına geldim ama ejderha ortalarda yok... Tüm alanı dolaştım yapılacak herhangi bir şey bulamadım... LÜTFEN OYUNU BİTİRENLER YARDIM ETSİN. NOT:Oyuna ait 2.2 pack ı yuklenmıs durumda. |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
A©®ON |
İletim - 10/02/2006 : 18:35:14 Dragon karşıma hiç sıkmıyor :( Oyunun kopya olması muhtemel cunku arkadastan odunc aldım... Gosterdigin ilgi için sağol....
|
Rappier |
İletim - 10/02/2006 : 18:06:14 Nereye kaybuluyor koca yaratık (: Asıl sorun o değilde dragon'u ilk olarak karşında görüyormusun ?? Eğer görüyorsan balista ile ateş edip hasar vereceksin. Kardeş can havliyle uçuyor ama biraz sonra sağında yere konuyor. Balistayı o tarafa çevir ve tekrar ateş et. Ve bunu dragonun konduğu her yön için ölüm anı gelene kadar uygula.
Eğer Dragon'u karşında hiç görmüyorsan o zaman sorunun kopya oyun oynayan birinin yaşayabileceği standart bir problem olabilir. Oyunun beta sürümü olması gibi (:
|
|
|
|