AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Lg cd - writer !!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
WoLoWoLo İletim - 10/01/2004 : 22:34:40
slm lar
bu lg cdwr ı 45 dolara gördüm sıfır . Belki bi b.kluk vardır diye size soruyum dedim . alsammıki acaba bana ucuz geldi?
bide lg nin performansı nasıl?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
jack47 İletim - 23/02/2004 : 22:29:53
yaw arkadaşlar ben bir cd writer Lg52 32 52 59milyon aldım ve bir dvd-rom vardı ama ikisini
beraber çalişmıyor.ya birisini yada diğerini takmam lazım yoksa bilgisayarı açarken
hiç birini algılamıyor ve boot disk istiyor.problem nerden kaynaklanıyor olabilir?
WinXP kulanıyorum.Bios dan olabiir mi?bilen varsa lütfen yardımcı olsun
:(
WalFreg İletim - 31/01/2004 : 13:15:19
Kuzenimde bir ay önce 47 dolara aldı ve süper calısıyor.Yani anormal bi sorun yok.
ilkayuydu İletim - 26/01/2004 : 11:13:57
arkadaşlar cdwriterin 2 hızı yani ortadaki Avaris in dediği gibi rewrite anlamında ama rewrite nin türkçe karşılığı tekrar yazma.yani cd-rw olan cd lerin üzerine tekrar yazma hızıdır.bence ev kullanıcıları için hızda okadar önemli değil zaten 4x hızla bile 20 dk filan yazarken 52x hızla yazan 12 katı diye düşünmeyin 52 hızlıda tahmini olarak 6 dk de filan yazar.bence sana derim ki paran varsa iyi bi cd weriter istiyosan hp8200 serisindeki hp8250i yi öneririm perporfamnsı çok iyi ama türkiyede bulman belki biraz zor olabilir.sorduğun yerlerdeki dükkanlar ellerinde olmadığı için sana bu cd-rw yi kötüleyebilirler ama en sağlıklı bilgiyi internetten alabilirsin.(ancak kendi sitelerinde al bilgileri karşılaştır gör)fiyatı biraz pahalıydı ama düşmüştür şimdi belki 100 dolar altına bile alabilirsin.hızı 4x 4x 24x ama bence çok iyi performansı var diğerlerinden alacağın hataları bundan almayacağına emin olabilirsin!!650 mb bi cd yi yaklaşık olarak bununla 16 dk de filan yazabilirsin!!bi araştır derim
Rmn İletim - 15/01/2004 : 12:06:37
Lg cd-writer bir ev kullanıcısı için ideal performansa sahip. 5 sene 65000 saat garantili ama 3 sene sonra işi bitiyo. arka arkaya 4-5 cd yazma 3 ten sonra sapıtabiliyo. overburn de dikkatli ol 740 ı falan geçme.(tabii bu cdyede bağlı). ama genede bulursan sony crx230a veya msi al tavsiyem.
thakki1 İletim - 14/01/2004 : 19:16:34
ehe doğru yanlış yazmışım, 15 defa restart attım kafamdakileride restart atmam lazım galiba

0.02 Snitz Forums 2000