AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 usb flash drive

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
alper İletim - 11/01/2004 : 16:04:52
gecen gün 128mb usb flash drive aldım. drive'ın kutusunun arkasındaki bandrolda usb 1.1 yazıyor. icinden cıkan sürücü cdsinin üstünde usb1.1/2.0 yazıyor. xp ve usb 2.0 yüklü makinaya takınca sistem kendiliginden drive'ı tanıyor. bilgisayarımda üc farklı sürücü olusuyor. "F,G ve H cıkarılabilir disk" diye ayrı ayrı üc tane daha sürücü olusuyor. sürücülerden herhangi birine girmek veya bir islem yapmak istedigimde "Lütfen bir disk yerlestirin" diyerek hata mesajı veriyor.acaba bu dedigim usb1.1 veya usb2.0'dan mı kaynaklanıyor. yani usb1.1 ile calısan bir donanımı usb2.0 yüklü makina calıstırabilir mi yoksa usb sürücülerinde mi hata var?lütfen yardımcı olun
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ilkayuydu İletim - 26/01/2004 : 11:18:18
sana derimki sen git aldığın yere sana göstersin bu konular yazarak olmaz!
alper İletim - 12/01/2004 : 14:38:00
sorunun benim makinadan kaynaklandığını zannetmiyorum. çünkü bir kaç arkadaşın bilgisayarında da denedim onların sistem de xp onlarda da aynı şey oldu. senin dediğin şifre değil sanırım yazma koruması. yanında ufak bir tırnak var. yazma koruması olarak kullanılıyor aynı 1.44mb disketteki gibi. benim sorduğum şu:bilgisayarda usb 2.0 yüklüyken acaba usb1.1 ile çalışan bir donanım takınca da mı aynı sorun oluşur?
Rappier İletim - 11/01/2004 : 20:49:18
Xp için flash disk driver'ı yüklemene gerek yok. Anakart'ın cd'si içerisindeki usb bağdaştırıcılarını yüklediysen usb porta takılan herşey (eğer çok ileri bir teknoloji değilse) xp tarafından otomatik olarak algılanır. Ayrıca yazından anladığım kadarıyla bilgisayarın flashdisk'i görüyor ama erişim problemi oluşuyor. Bir arkadaşta aynı olay meydana gelmişti, sanırım flashdisk'e şifre girmiş olması lazım. Bilemiyorum ama sendede bu tip birşey olmuş olabilir...

0.02 Snitz Forums 2000