|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| orkus |
İletim - 12/01/2004 : 19:09:00 amd mi aliyim intelmi.ben oyun için istiyorum.oyuna amd daha iyi gider diyolar ama......?; şu sistem iyi olurmu?; p4 2.6 800mhz asus p4p800 anakart 256mb 400 mhz rem samsung harddisk ekran kartı(180$max)(hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)ıttırcam ya!!!!!vssssss...... yada diyorumki amd alıp ekran kartıyla remi mi yükseltsem? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| tolgaayvali |
İletim - 07/02/2004 : 13:01:47 amd al yani 2. seçenek amd de cache yüksek oyun daha iyi çalışıyor
|
| WrXsTi2005 |
İletim - 02/02/2004 : 11:27:28 bence 2500+ al bende su an her ne kadarP4 1.8 kullanıp P4 2.6 karsılastırılamıycak olsada amd al derim o sisteme o ram yakışmıo al iki tane tanesı 53$ 2 tane Kingston 256Mhz 400.bence daha ii olur oyuni içinse ilk ekran kartına kas sonra ram için kas derim |
| DaRe_DeViL |
İletim - 30/01/2004 : 09:54:51 amd ii ama p4 2.6 800mhz bence daha ii olur yani de sen diyosun ki 256 mb ram çok yetersiz kalır bu sisteme sen en iyisi amd al |
| bdogan |
İletim - 30/01/2004 : 02:33:06 Amd de yanma sorunu ilk palomino çekirdak sistemiyle tarihe karıştı. Bu çekirdek sistemide athlon xp 2400+ ya kadar bulunmakta artık yeni barton larda ,fx lerde palomino çek. sistemi yok. Bu yeni çekirdek sistemleri ile birlikte intelin "SSE" komut seti uzantısını desteklemekle kalmadı ayrıca öncekilerden daha akıllı bir önbellek sistemiyle ısınma %20 azaldı buna karşın aynı oranda hız artışı sağlandı. Ve yine AMD de yeni çek. sistemlerinde "CPU Die" olayı var anakart ne olursa olsun ısı bir noktaya geince işlemci bilg. kapatıyor ve normal sıcaklıklara gelinceye kadarda açmıyor ayrıca amd alırken dikkat edilmesi gereken önemli bir hususta box olarak alınması bu sayede garanti süresi 3 yıl oluyor ve kutudan çıkan fanda gayet kaliteli bakır oluyor. Yine bu fan takılırken çok dikkat edilmesi lazım ters takılırsa tam olarak işlemciyle temas olmuyor ve bilg aniden kapanıyor. AMD sistem kuraken en önemli seçim Anakart oluyor Genelde AMD + ASUS birarada olmaz çünkü Asusun gereksiz korumaları gereksiz sorunlara yok açıyor işlemci sıcaklığı normal olmasına karşın bilg. kapanıyor felan... Bana Göre en iyi anakart seçimi MSI olur mesela KT4V iyi bir seçim "AGP 8x, dual ddr, on board 5.1 ses, onboard ethernet, gibi ,yuvarlak ide ve fdd kabloları ,8 usb (2 tane 2.0) en önemliside "D-Bracket" özelliği bunun sayesinde bilg. açılmazsa ne sorunu olduğunu anlıyorsunuz. |
| ilkayuydu |
İletim - 26/01/2004 : 10:13:52 dün yazmayı unutmuşum anakarta asusp4p800 ün s modelini yani asusp4p800s modelini öneririm.belki donanım la ilgilenmeye yeni başlayan arkadaslara s olsa nolur ki diyebilir ama donanımda bazen 1 harf 100 dolara mal olabilir.yada bir harf yüzünden sisteminizden tam verim alamayabilirsiniz!! |
|
|
|