AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Problem(!): Game Pad:(

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
€ric_C@rtm@n İletim - 29/01/2004 : 00:14:07
slmmmssss...size sorum(sorunum):
geçenlerde bi game pad aldım(a4tech GP-11)
amaaa naaptıysam çalıştıramadm gavur icadını...dooru yere taktıımdan eminim(15li port)...öncelikle donanım ekleden girdim...klavuzda üretici firmayı microsoft olarak modeli de game port olarak seçin dio ama microsoftun altında game port diye bişi yok!!!bari disketi war diyiim dedim...disketin içinde ajoyhid.inf dosyası kur bilgilerini içermesi lazım ama bilgisayar ya bu dosyayı bulamıo(salak işte!!!) yada dosyada bişi war(dicem ama acaba bozukmu diye bi de netten indirdim driverını gene aynı gene aynı!!!)...olmayınca bu sefer driverı yükledm yükleme bitince game controller seçenei açılıo otomatk olarak ordan listeye padi seçiom ama statüsü "not connected" olarak gözüküo...haydaaa bu sfer de iice kurcaladım portu ama düzgün gözüküo herşey(satüsü hariç tabe o hala not connected!!!)
sizce sorun nerde yanlış bişi mi yapıom???
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rmn İletim - 29/01/2004 : 00:32:53
gamepadinizde üretim arızası olabilir veya donanım yöneticisinde taktığımız portu bilgisayar sanal bir şey şey içinm kullanıyo olabilir. bunlaı aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.

0.03 Snitz Forums 2000