|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| er_ac |
İletim - 06/02/2004 : 22:00:56 arkadaşlar ben bir simulasyon joystick i ve ekran kartı almayı planlıyorum.joystick olarak ne önerirsiniz??? bilgisayarcıya sordum alma çok sorun çıkarır dedi onun yerine ps2 gameped mi alsam acaba. bu arada ekran kartımın ati radeon 9200 pro olmasını istiyorum ama sanırım türkiyeye gelmemiş henüz o radeonun en ucuz ekran kartlarından birisi. onun için istiyorum aynı fiyatta aynı markadan başka bir önerebileceğiniz varmı  bu arada ekran kartını sadece oyun için istiyorum onun için çok pahalı olmasını istemiyorum...teşekkürler... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| er_ac |
İletim - 07/02/2004 : 00:04:15 teşekkürler krondor ben şu nedenle karar veremiyorum evde zaten direksiyon ayrıca direksiyonun üzerinde gamepad de var onun için karar veremedim ama herhalde ps2 gamepad alacağım bunun yanında başka bir parça gerekiyormu acaba bilgisayara uyumu için bu aygıtların??? teşekkürler... saygılar... |
| |KRONDOR| |
İletim - 06/02/2004 : 23:26:32 Bilgisayarcın biraz uçmuş sanırım. Joystickler neden hata çıkarsın ki? Senelerdir kullanılıyor ve şu ana kadar da sorun çıkarttı diyeni duymadım.
Bu arada joystickler simülasyonlar için, gamepadler de daha çok arcade tarzı oyunlarda kullanılıyor. Hangi türü daha çok oynuyorsan ona göre seçimini yaparsın. |
| er_ac |
İletim - 06/02/2004 : 23:05:27 peki simulasyon joystick i hakkında da bir bilgi alabilirmiyim hata falan veriyomu acaba??? |
| Leg0l4s |
İletim - 06/02/2004 : 22:24:36 Radeon 9200 nasıl bilemem ama 9500, 9700 ve 9800 modelleri de var. Benim tavsiyem 9500 alıp overclocklaman. Eğer piyasadakinden daha ucuz bir fiyata arıyorsan tabiki baskuda.com u tavsiye ederim. Reklam yapmış olmak istemiyorum bu yüzden kısa kesiyorum. |
|
|
|