AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Yılan Hikayesi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tuta İletim - 13/02/2004 : 23:25:38
Arkadaşlar benim donanımla ilgili başımdan geçen bir hikaye var sizinle paylaşmak istedim.

Eski ekran kartım geforce2 idi. Bende internetten inno tornado geforce fx 5600 kartını sipariş ettim.İlk aldığımızda taktık bilgisayarı açtık driverı yükledik yendiden başlattığımızda hiçbirşey gözükmüyordu.Sonra network kartını çıkardık bu sefer bilgisayar açılıyor ama resolution 1024*768 yapınca takılıyordu. Anakartım biraz eskiydi bizde sorunun anakarttan kaynaklanan integrated(çakışma) sorunu olduğunu anladık anakartı değiştirmeye karar verdik. Bu arada işlemcim amd athlon xp 2000+ idi o sırada kuzenime bilgisayar topluyorduk bu işlemciyi ona verdik ve athlon 2500+ aldık. Bilgisayarın parçalarını taktık. Düzgün çalışıyordu sonra directx 9'u yükledik elimdeki(eskiden düzgün çalışan) oyunların çoğu takılmaya 30 sn sonra yeniden siyah kareli başlamaya ve tekrar takılmaya başladı. Sonunda ekran kartını değiştireceğiz
9600pro'yla

0.02 Snitz Forums 2000