AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 DDR RAM ama ne kadar??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
jack47 İletim - 21/02/2004 : 01:15:55
arkadaşlar size bir sorum var 2 tane 256mb ram mı daha avantajlı yoksa
bir tane 512 lik mi bende iki tane 256mb var bazi oyunlarda system bilgileri veriyor veya aida
orda sadece 256 görünüyor aida da ikisi de görünüyor yinede system bellek 256 olarak görünüyor
birisinin bellek hızı 133 birisinde 166 sol veya sağda takılı olması fark eder mi?
SLM
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
falamir İletim - 21/02/2004 : 23:03:43
asusP4P800S kullandığım anakart, fiyat&performans açısından tercih edilesi, yanında gelenlerle de pek bir eksiği yok. Daha iyileri de var tabi ama fiyatıyla orantılı olarak...
jack47 İletim - 21/02/2004 : 22:21:02
teşekürler ama sorun anakartımdan kaynaklanıyor herhalde
çünki dual ddr ram desteklemiyor değistirmeyi düşünüyorum
almak istediğim asusP4P800S veya gigabyteGA-8SQ800 onar destekliyor herhalde 100$ civarında
almaya değer mi.
yoksa başka bir kart mı
Rappier İletim - 21/02/2004 : 16:39:31
2 tane 256 ddr yerine tek 512 ddr'ı tercih ederim. Neden dersen upgrade yapmak istediğimde tek 512 almam yeterli olur. Bora'nın bozulma hakkında söylediklerine katılamayacağım. Çünkü yerinde takılı olan bir ram'ın bozulması için ya fiziksel bir darbeye maruz kalması gerekir yada anakarttaki voltaj ayarlarında sorun oluşması gerekir. İlk söylediğimin olma ihtimali çok düşük en azından manyak birisi olupta bilgisayarın içini açıp sağına soluna vuruyorsan o başka. Zaten 2. olay gerçekleşipte sadece ram'ın bozulur, diğer malzemeler kurtulursa şanslısın demektir....
Bora Poyraz İletim - 21/02/2004 : 16:11:42
Ayrıca iki tane 256RAM bence daha iyi.Çünkü diyelim ki bir tane 512RAM'in var.Onun bozulduğunu düşün.RAM'siz kalırsın.Ama iki tane 256 olursa bence daha avantajlı.Ama bu seferde iki tane 256RAM birlikte bozulursa(ki bu bence zor bir ihtimal)o da senin şansızlığın.
|KRONDOR| İletim - 21/02/2004 : 02:46:17
Birinin hızının 133, diğerinin 166 olması sorun yaratır. Eşit hızda olması her zaman daha iyidir. Yoksa bu şekilde tam performans elde edemezsin.

0.01 Snitz Forums 2000