|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
muhammetipli_1989 |
İletim - 28/09/2012 : 16:26:17 arkadaşlar bende bir laptop ve bir masaüstü bilgisayar var ve ben laptopta cep telefonumu laptopuma bağladım ve nete rahatlıkla giriyorum benim istedim aynı anda masaüstü pc de girmesini istiyorum ağ kablosu var nasıl girecem yardım edin.. şimdiden tşkler |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
muhammetipli_1989 |
İletim - 30/09/2012 : 22:31:50 ben bizim bilgisayarcıya sordum o dedi ki önce kross kablo alman lazım dedi ben aldım ve iki pc birbini tam ve net olarak görüyor bilgisayarcı dediki ağ bağlantılarında nokia n8-00 modemine sağ tıkla ve özelliklerden paylaşım sekmesine gir dedi oradan diğer Ağ kullanıcıları bu bilgisayarın ağ kullanıcıları bağlanabilsini tıkla dedi ben de aynen yaptım am genede girmiyor yardım edin tşkler |
CrAzY_IVAN |
İletim - 30/09/2012 : 15:47:04 Normal bir adsl bağlantısını ethernet üzerinden yan bilgisayarlara dağıtabiliyorsun ama cep telefonu işini bilemedim. Network olarak iki bilgisayarı bağladıysan, interneti de paylaştırabilmen lazım. |
|
|
|