|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Rappier |
İletim - 23/11/2004 : 14:16:36 Oyunsitesinde i s g (tabiiki bu harflerin digerleri) harflerini kullanamiyorum. Word programinda klavyede sorun yok gibi gözüküyor. Sorun sitedenmi yoksa bizdenmi kaynaklaniyor? Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Rappier |
İletim - 27/11/2004 : 17:06:28 Eskilerden fazlaca kimse kalmadi. Olanlarda arada bir ugruyorlar. Bende ise degisen fazla birsey yok. Bat1 cephesi hala ayn1 durumda. Ev is derken hayat geçip gidiyor iste.... |
| HASSOOO |
İletim - 27/11/2004 : 04:06:49 Hocam sınavlar dertti yahu. Şimdi Avaris ve Krondor hocalarım, aman da konu saptı demeyin, geçin bize bir kıyak, özlemişim sizi yahu, tüm oyunsitesi burnumda tütüyor valla. Ne günlerdi beeee....
Üç silahşörlerden haber alamaz oldum :( Dartanyan tek kaldı...
Evet hocam geri geldim. Yalnız şu 60 saniye kuralı çok koyuyor yahu, eskiden de öyleydi ya sesimi çıkarmazdım. Ahaha hukuk okuyunca insan böyle oluyor işte :D :D Eski çaylaklar üniversiteli oldu yahu, halbuki orta okuldaydım ilk geldiğimde :) Deniz Abi sizin üni bitti mi? Kaan abi ya son sınıftı ya da mezun oldu ama emin değilim :S Koptuk yaw.
Rappier hocam senden naber? Nasıl gidiyor? WizarRaistlin uğruyor mu buralara? Uğramıyorsa döverim ben o Sameti :P Altuğ hala burada sanırım. ckose, nselimoğlu ve ceyhunalyeşil orada mısınız ustalar? Hakki hocam selam ama şampiyon fener olmayacak maalesef :D dodo? ses ver :D Sanırım jade artık yok, ona da sesleniyorum: Üzgünüm, öyle demek istememiştim (Gerçi on-on bir ay geciktim bunu demek için) :D |
| Rappier |
İletim - 26/11/2004 : 16:48:01 ben hep buraday1mda sen yoksun... ve problem tekrardan baslad1...
|
| HASSOOO |
İletim - 26/11/2004 : 04:08:20 Rappier hocam yine forumundasın :) O problem ara sıra bende de oluyor :S |
| Rappier |
İletim - 25/11/2004 : 16:36:53 Klavye sadece Türkçe ve sorunda çözüldü. :) Sistemi arattım. 1600 virüs ve trojen bulundu :) Bu kadar virüs ne zaman bulaşmış bilmiyorum ama sistemi ne kadar ağırlaştırdığını yeni yeni farketmeye başladım.... |
|
|
|