AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Detecting IDE Drives...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yunuslacin İletim - 24/04/2005 : 11:59:13
Bu yazı geliyor ve bilgisayar açılmıyor.Çok nadir olsada arada bi kafasına esiyo ve açılıyo bu seferde cdromu görmüyo.Kapattığımda yine aynı şekilde açılmıyor.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ceberruh İletim - 25/05/2005 : 10:33:02
buna benzer sorunları bazı anklartların biosları da yapıyor. benim eski anakartta da yapıyordu bunu. mesela başka bi harddisk taktığımda uzun süre beklemem gerekiyordu... sen bir de cd ve harddisk bağlantı kablolarını çıkarıp açmayı dene daha sonra tekrar tak. biraz bekleyebilirsin ama elinde sonuda açılacaktır emin ol
bdogan İletim - 22/05/2005 : 23:52:36
cdrom da soun vardır cd romun ide kablosunu çıkarıp açmayı dene açılırsa problem ondandır
yunuslacin İletim - 02/05/2005 : 12:04:48
bios'a girse ok.düzeltirim, ona bile girmiyo ki. öyle takılıp kalıyo.
ceberruh İletim - 30/04/2005 : 14:52:00
bilgisayarını ilk açarken DELETE tuşu ile biosa girmen lazım ordan "LOAD SETUP DEFAULTS" diye bir yazı olması lazım veya "LOAD FAIL-SAFE DEFAULTS". bunlardan hangisi yazıyorsa ona gireceksin çıkan uyarıya E olarak yanıt ver. ardından "SAVE AND EXIT" yaparak çıkış yap eğer yine düzelmezse cd-rom ve harddiskinin "jumper" ayarlarını kontrol etmen gerekiyor. bu iş biraz profenyonellik istiyor eğer fazla bir bilgin yoksa kurcalamanı pek tavsiye etmem

0.06 Snitz Forums 2000