Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
omersinan v2
İletim - 18/08/2006 : 15:50:25 Arkadaşlar oyunsitesi nde kaç KİLİTLİ kullanıcınız var? Benim bugün 3 oldu : )
Merula ablayada selamlar, acımadı walla...
Haa birde kilitlenme sebebi nedir(umarım kaos a sebep olmaz bu başlığım ;)). Benimki bi tanesi crack yüzünden diğerindede birine sataştım forumda :)
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Artist
İletim - 21/08/2006 : 19:06:37
alıntı:omersinan v2 tarafından yazılan:
Arkadaşlar oyunsitesi nde kaç KİLİTLİ kullanıcınız var? Benim bugün 3 oldu : )
Tebrikler büyük başarı çok mühim bir şey yapmışsın şarşırdım bu başarına
Jonquil1
İletim - 18/08/2006 : 22:49:56 ya neden suçlusonuz ben bişi yapmadm kiiii.bir beni anlasınız ne olur sankii.omersinanaa güldm üüyeliğimi kiltlediler.bu siteye aykırı bişi deilki.sitede gülmek yasakmı yani.
nomercy
İletim - 18/08/2006 : 22:32:20 benim sadece kiziltas_52 kilitlenmisiti ama o zaman daha yeniydim simdi örendim kuralları adam gibi duruom
shadowwalker
İletim - 18/08/2006 : 21:55:56 üyelikler silinirse aynı adla tekrar üye olmak mümkün (haliyle xx adlı kullanıcı biriyle kavga etmişse başka biri aynı adla üye olsa yanlış anlaşılmalara maruz kalabilir; aynı kişi üye olsa yine dert...) ve önceden atılan mesajlar sorun olur (önceden atılan mesajaları silecek bir script varsa konu anlaşılmabilir yok harici bir durumda üyeliği iptal edilmiş üç üyenin konuşmasının olduğu bir konu düşünün üye adı silindiğinden kim kime ne yazmış anlamak mümkün değil :S)
PauLuS
İletim - 18/08/2006 : 20:49:30 Bence Kilit yerine Silin...