AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 OyunSitesi Hakkında

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
THE_FAMERA İletim - 08/10/2006 : 11:08:37
Arkadaşlar ben oyunsitesini haberlerine görüntülerine ve incelemelerine bakıyordum nerdeyse bir ay oldu güncellenme yok hadi diğerlerini boş verdik uzun zamandan beri Hayat simülatörü Kudos çıktı... diye haber var diğer oyunsitelerine baktım hemen hemene 3 günde 2 günde haberler yenileniyor.Acaba OyunSitesi daha iş yapmıyor mu ?
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 09/10/2006 : 05:37:01
İncelemeler için en az 5500-6000 karakter civarında olmalı şeklinde bir sınırımız vardı (2.5-3 sayfalık bir yazı ediyor). Bunu esnettik mi bilmiyorum. Tam çözümler olması gerektiği kadar uzuyor. Zaten genelde 6000 karakteri geçiyor. Onun dışında istenenler akıcı bir yazı, uygun bir dil, Türkçe'yi iyi kullanma ve objektiflik.

Çok emin olmamakla birlikte yazılarınızı siteye verdikten sonra başka yerde yayınlayamıyorsunuz. Site izin vermedikçe elbette :). Copyright sayfası yardımcı olur.
http://www.oyunsitesi.gen.tr/copyright.asp
shadowwalker İletim - 09/10/2006 : 03:54:58
inceleme, öninceleme ve tam çözüm için site kurallarını bir yazabilir miyiz buraya acaba? PC için özellikle rpglerde yardımcı olmaya çalışabilirim (zaten artık başka türde pek oyun oynamıyorum). Tek tür oyun olunca zaten çok fazla zaman almaz özellikle rpg tam çözümlerinde türk sitelerinde oldukça eksik var (çok uzun zaman ve emek istiyor rpg çözümü neyim yazmak) kafamda zaten bu konuda birşeyler yapmak vardı, hatta 2 ay kadar sonra bir site açmayı planlıyordum oraya yazacağıma oyunsitesine ekleriz veya yazar ben olduğuma göre iki siteyede ekleyebiliriz eğer uygun görürseniz.
CrAzY_IVAN İletim - 08/10/2006 : 22:53:31
Ayrıca "Biz Kimiz?" bölümünde gördüğünüz çoğu yazar irtibatı kopardı. Taze kanlara ihtiyaç var :)
|KRONDOR| İletim - 08/10/2006 : 12:47:58
Üniversitede olduğumuz için hafta içi bilgisayara bakamıyoruz. Altuğ da aynı şekilde pek bakamıyor. Falamir çalıştığı için ilgilenemiyor; Avaris'in de işleri uymuyor... Teker teker tüm yazarları saymayacağım; ancak tüm yazarlarımız, işleri vs. nedeniyle forum dışında kalan bölümleri aksatmak zorunda kaldı. Bu konuda ne yapabileceğimizi de bilmiyorum şu an. Bir süre daha böyle gidecek sanırım.

0.03 Snitz Forums 2000