|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 22/07/2007 : 15:40:51 yeni bir oyun gibi bise daa :D herkes bu siteye nasil uye oldgnu anlatsn :D ben gta forumu arastiriyordum burasi cikti :D uyeliklerimin en duzgunu de bu site oldgu icin simdi sadece burda takiliorm ilk once hep gta'daydm smdi dier formlara dda gecis yapabldm :D:D |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 17/12/2011 : 18:36:32 Küçükken çok Time Commando oynardım, Krondor kardeşlerin de Time Commando ile ilgili bir incelemesi vardı klasiklerde görmüştüm onu hep o yazıyı okuyordum(Nedense artık küçüklük işte :P) sonra forumu keşfettim üye oldum. |
cvx_ccx_start |
İletim - 03/08/2007 : 00:13:09 ben GTA VC hilesi ararken buldum |
GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 31/07/2007 : 21:33:05 alıntı: Jansay tarafından yazılan:
İşin gerçeği: Abi herkez yanlışıkla üye olmuş bu siteye :D
Zaten Her güzel şey bir tesadüf değil midir?  |
xxxx_oyun_xxxxxx_sitesi |
İletim - 31/07/2007 : 01:08:37 alıntı: Jansay tarafından yazılan: İşin dalgası: bak şimdi girdim oyunsitesi.com'a, foruma tıkladım, üye ol dedim, Ad soyad şifre falan e-mail adresimi yazdım filan sonra bana e-mail den bi link geldi tıkladım ve aktive ettim üyeliğimi, işte böyle oldu. Herkeze bu yolu tavsiye ederim    
Süper ya bende GTA:VC Şifresi ararken buldum |
Jansay |
İletim - 25/07/2007 : 01:32:12 İşin gerçeği: Abi herkez yanlışıkla üye olmuş bu siteye :D Onu ararken bunu ararken, ben de bir oyun sitesi arıyordum, flash oyunlar falan. Direk oyun sitesi yazdım google'a (Akla bak yaw ) bu çıktı ve forumuna gittim ve sonra şöyle dedim: "I love it!"
İşin dalgası: bak şimdi girdim oyunsitesi.com'a, foruma tıkladım, üye ol dedim, Ad soyad şifre falan e-mail adresimi yazdım filan sonra bana e-mail den bi link geldi tıkladım ve aktive ettim üyeliğimi, işte böyle oldu. Herkeze bu yolu tavsiye ederim     |
|
|
|