AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yeni arkadaşlarımız

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 12/04/2008 : 22:46:31
sitede zaman zaman yeni arkadaşların muhabbet ve paylaşım ortamına giremediğini düşünüyorum ve bu ortama girebilmek için gereksiz yerlere gereksiz cevaplar yazmak zorunda kalıyorlar
örneğin;http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23176
burada optimist adlı yeni arkadaşımız tamamen ilgisiz bir konuda ''slm'' yazıyor bu sorunu çozmek için tanışma adlı bir bolum açabiliriz boylelikle yeni arkadaşlar daha çabuk adapt olur o olmaz derseniz serbest bölüme böyle bir konu açabilirim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 23/04/2008 : 13:12:40
alıntı:
RoM3o tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Bence içi boş bir yer olur.Yani yapay bir tanışma olur gibime geliyor aynı Fırat'ın dediği gibi.Benimde konuştuğum birçok arkadaşım vardı (şu sıralar msn yapamıyorum) hepsiylede yardım için tanıştşım.Hatta biriyle kavgadan sonra tanışmıştım:) Hepsiyle çok samimi olduk ama öyle bir konunun arkadaşlığımızı pekiştireceğini düşünmem yani en başında öyle bi yerde tanışsaydık pek fazla bir getirisi olmazdı.

lol :) siz konuyu yanlış anladınız bu illa arkadaşlık doğuracak bi konu değil ki tanışma amaçlı olacak adam kendini tanıtsın kişiliğini ortaya koysun bizde 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermeyelim.

Peki 3 kuruşluk adam kendini 15 kuruşluk tanıtır aslında 8,5 kuruşluk adam kendini beleşe verir ve diğeride kendini üç taksite bölüp taksit başına 15 kuruş derse seninde cebinde 50 kuruş varsa bu adamlara değerini verdikten sonra cebinde kaç kuruş kalır?

Uzun lafın kısası adam kendini profösör diye tanıtsa ne olacak temizlik işçisi olarak tanıtsa ne olacak.Ben şu an senin nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama seninle konuşuyorum.Arkadaş bulma sitesi değilki burası.

Adam gelicek selam kankalar 17 yaşındayım İzmirden katılıyorum aranıza anadolu lisesinde okuyorum.Sen şimidi bu adamla kaynaştın mı ?

Bence gereksiz.
FearOfThEDarK İletim - 18/04/2008 : 23:02:02
evet yanlış anlaşıldı yetkili biri cevap verip açıklık getirse harika olacak
RoM3o İletim - 18/04/2008 : 21:04:52
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Bence içi boş bir yer olur.Yani yapay bir tanışma olur gibime geliyor aynı Fırat'ın dediği gibi.Benimde konuştuğum birçok arkadaşım vardı (şu sıralar msn yapamıyorum) hepsiylede yardım için tanıştşım.Hatta biriyle kavgadan sonra tanışmıştım:) Hepsiyle çok samimi olduk ama öyle bir konunun arkadaşlığımızı pekiştireceğini düşünmem yani en başında öyle bi yerde tanışsaydık pek fazla bir getirisi olmazdı.

lol :) siz konuyu yanlış anladınız bu illa arkadaşlık doğuracak bi konu değil ki tanışma amaçlı olacak adam kendini tanıtsın kişiliğini ortaya koysun bizde 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermeyelim.
HighVoltage İletim - 18/04/2008 : 19:41:15
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Pek mevcut bir konudan olmadı. Altuğla mail muhabbetine tanışmıştık, Altuğla tanışınca Alper ve Sonerle ( KRONDOR ) tanışma imkanım oldu. Alple bayağı muhabbetim vardı. Canerle de yeni yeni muhabbetim artıyor... Çok samimi ve içten arkadaşlar...

Ben de onu diyorum zaten. O yüzden arkadaşlık kurmak için bir konuya ihtiyaç yok. Böyle bir konu açıldığında bir iki ileti atılır, devamı gelmez. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, ama bana böyle şeyler basit geliyor. Oyun Sitesinin böyle şeylere ihtiyacı yok kanımca.
ShiLMyrO İletim - 18/04/2008 : 17:53:16

0.03 Snitz Forums 2000