|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
dark75 |
İletim - 03/05/2008 : 19:50:56 Yıllardır pc oyunları oynarım, bu aralar son favorim ise Doom3. Ayrıca arkadaşlar sizinle paylaşmak isterim ki bu zamana kadar bandrolsüz hiçbir oyun almadım, bırakın almayı evime dahi sokmadım. Hepinize de tavsiye ederim, hem oyun fiyatlarının abartı rakamlar olmadığı ortada. Yalnız asıl kafama takılan ve size sormak istediğim ayrıca fikirlerinizi almak istediğim bir nokta var, oyunal.com un linkini oyunsitesinden gördüm. e malum oyunsitesi.com'a olan bağlılığımız. Ama asıl kafama takılan online satış konusunda ne kadar güvenebilirim? Ben hep gidip elimle seçip almışımdır. Artık herşey değişti ama yine de bende değişebilirim belki :) Siteyi inceledim, iç açıcı, ürünler çok güncel ve oyunların anlatımı "cuk" diye oturan türden.Bilemiyorum, online satıştan almak işi hem daha karlı hem de daha pratik geldi. Deneyimlerinizi ve bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. Ne dersiniz? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
BachRi |
İletim - 13/12/2009 : 21:46:54 Mrb. alında çok eski üyelerdenim ama pek aktif değilim :P oyunal.com'u yeni farkettim. Eğer bu site ile bağlantısı varsa güven sorusu biraz saçma olur. Benim sormak istediğim soru , başka bir sitede 60 liraya satılan bir oyun (Age of Conan) bu sitede nasıl oluyor da 15 liraya satılıyor? Sorumda bir art niyet yok , gerçekten merak ettiğim için sordum. |
Oyunbozan |
İletim - 14/12/2008 : 11:03:48 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Çok "ğüzel(??)" bir şekilde hem link siliyoruz, hem de üyelik kilitliyoruz.
Hehe |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 14/12/2008 : 11:00:01 ben oyun almayı düşündüm ordan henüz üye olmadım ama tatilde evden çıkmak zor geldiği için üyelik açmayı düşünüyorum kredi kartı ile mi alışveriş yapıyoruz ordan? |
Palad1n |
İletim - 24/11/2008 : 19:05:42 Çok "ğüzel(??)" bir şekilde hem link siliyoruz, hem de üyelik kilitliyoruz. |
nikoloji |
İletim - 24/11/2008 : 18:10:03 çok ğüzel bir oyun. hem eğleniyor hem de öğreniyorsunuz. link : Silindi. |
|
|
|