AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Anasayfa

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 31/07/2008 : 20:09:16
Anasayfa'nın yeni halini nasıl buldunuz gençler? Yazı, haber ve hile sayısı arttırıldı. Nasıl gözüküyor?

Ayrıca siteyi anasayfadan takip ediyoruz değil mi? Yazılara girip okuyor, sitemizi çevremize yayıyor, aaa böyle bir site var biliyor musun diye arkadaşlarımıza linkleri yolluyor, kişisel sayfalarımızda link veriyor, başlangıç sayfamızı www.oyunsitesi.com yapıyor, gittiğimiz internet kafelerde oyunsitesi.com'a girip bağlantılarda gözükmesini sağlıyor, Facebook'ta oyunsitesi.com grubuna katılıyor, hile arşvini övüyoruz değil mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scrambler İletim - 08/09/2008 : 23:25:26
Tamam, kızmana gerek yok (=
|KRONDOR| İletim - 08/09/2008 : 23:19:33
Bu bildiğimiz bir yöntem tabii ki; ama mail adresi olarak kullanılamıyor bu şekilde alınan maillar. Anca MSN'de kullanabilirsin :)
scrambler İletim - 08/09/2008 : 22:30:28
https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=9&cbid=956&sl=1&vv=450&lc=1055

Bu adrese giriyorsun ve istediğin uzantılı ( @oyunsitesi.com vs. ) adresini yazıyorsun. Çünkü burada ' hotmail.com yahut windowslive.com dan birini seçme işlemi yok) Sonra gerekli olan işlemleri tamamlıyorsun. En son işlemde almak istediğin adresi doğruluyorsun ve işlem tamamlanmış oluyor. Fakat şöyle bir dezavantajların var; Nickinde e mail adresin yazılı oluyor ve onu değiştiremiyorsun, bir de ' e mail adresi doğrulanmadı ' uyarısı gözüküyor. Tabi bu, satın alınmış uzantılara benzemiyor, bir bakıma onun çakması
Örneğin ben scrambler@oyunsitesi.com diye bir e mail adresi aldım.. Gerçi siz bilirsiniz de bunları beni sınamak için soruyorsunuz, değil mii Bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakmayın!..
|KRONDOR| İletim - 04/09/2008 : 17:09:27
Nasıl alıyor sorması ayıp? :)
scrambler İletim - 04/09/2008 : 15:00:39
alıntı:
FearOfThEDarK tarafından yazılan:

bu arada oyunsitesi için açtığım msn: oyunsitesifan@hotmail.com

Onun yerine @oyunsitesi.com uzantılı msn adresi alsaydın ya (=

0.02 Snitz Forums 2000