AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum kiliti

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 18/10/2008 : 18:15:09
Arkadaşlar bugün saat 11.00 suralında siteye girdim bir anda tüm forum kilitlendi sonra tekrar girdim online üyeler kısmında falamir vardı ona soru maii gönderdim(profil kısmından)sonra artist açtı ona gmailde gönderdim ve bilgisayarı kapatıım 5 dakika önce açtım ve forum açılmıştı ve benim kafam karıştı.Bunu biri açıklayabilir mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sdal188 İletim - 23/10/2008 : 15:16:00
Vallaha hocalar kahvede zannediyor kendini herhalde:) Bazısı bir anlık sinirine yeniliyor, bazısı da derste küfürün çok doğal olduğunu sanarak konuyu küfür karıştırarak anlatıyor.Böyle de değişik bir lise:D Herhalde bunlar büyüdü ne olacak ya boşuna kasmayalım düşüncesindeler:D
Artist İletim - 22/10/2008 : 22:51:00
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Tabi hemde nasıl... :D Mesela 2 gün önce sınıfta projeksiyonla ders işlerken hocaya konu olarak ilerledigimiz zaman film getirip izleyelim hocam dedim. Hoca bana aynen bunu dedi: Ben size atın intikamını izletirim yormayın kafanızı... :D

Siz beğendiniz mi? deseydin :D
ShiLMyrO İletim - 22/10/2008 : 22:14:01
Din derslerinde garip sorulara garip cevaplar gelebiliyor :)
kobebryant İletim - 22/10/2008 : 21:51:05
Tabi hemde nasıl... :D Mesela 2 gün önce sınıfta projeksiyonla ders işlerken hocaya konu olarak ilerledigimiz zaman film getirip izleyelim hocam dedim. Hoca bana aynen bunu dedi: Ben size atın intikamını izletirim yormayın kafanızı... :D
Dodo İletim - 22/10/2008 : 20:53:36
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

Valla okuldaki hocalar derste ağır ağır küfürler ettikten sonra şerefsiz hiçbir şey kalıyor:D

Çok fantastik.

0.03 Snitz Forums 2000