|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sagopa-gok |
İletim - 30/12/2008 : 00:05:40 Sitenin girişinde bulunan şu Lara Croft'un etkileyici bakışları hiç dikkatinizi çektimi?Ben belkide sırf bu resimden etkilendiğim için bu siteye üye oldum o ışığı gördüm yani :P...Bence hiç değiştirmeyin gerçi siteninde biraz yeniliğe ihtiyacı var ama o kalsın. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dodo |
İletim - 31/12/2008 : 17:11:29 alıntı: sagopa-gok tarafından yazılan:
Sitenin girişinde bulunan şu Lara Croft'un etkileyici bakışları hiç dikkatinizi çektimi?Ben belkide sırf bu resimden etkilendiğim için bu siteye üye oldum o ışığı gördüm yani :P...Bence hiç değiştirmeyin gerçi siteninde biraz yeniliğe ihtiyacı var ama o kalsın.
Peki. |
Oyunbozan |
İletim - 31/12/2008 : 16:59:40 "Bedava Oyun" kısmındaki oyunları arttırsak iyi olur diye düşünüyorum... |
Lenin |
İletim - 31/12/2008 : 16:35:34 Öncelikle bazı şeylerin farkında olan bir forum sitesiyiz. Bir forum sitesinde tabiki görsellikte gereklidir fakat asıl önemli olan içeriktir. Temamız gayet sade ve göze hoş geliyor. Bu yüzden değiştirmeye hiç gerek yok. Bu yüzden bir değişimden bahsedilecekse bunun çerçevesi içerik olmalıdır. |
Oyunbozan |
İletim - 31/12/2008 : 08:23:15 Onu hiç sorma... :( Ama yinede sitenin hala kötü bir durumda olmadığını düşünüyorum... Tema Değişikliği Konusu:Ne kadar değişikliği sevsemde Temanın değiştirilmesi şu anlık iyi bir fikir değil bence.Herşey yerli yerine oturdu,şimdi alışılanı bozmak bana mantıklı gelmiyor ki bu tema 1-2 yıldır kullanılıyor.5 yılı bulursa değişir zaten. :) |
sagopa-gok |
İletim - 31/12/2008 : 00:20:02 Temada bir yenilik olabilir mesela.Bide şu bazı kelimelerin altının çizgili olması ve üzerine gelince reklam çıkmasıda beni gıcık ediyor!Şekil 1A :) |
|
|
|