|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Bora Poyraz |
İletim - 08/01/2009 : 00:30:01 Ya yönetici arkadaşlarım mesaj sayım 715 de kitlendi son 1 haftadır aktif olmaya başladım tekrardan forumda yaklaşık 25 30 mesaj da attığımı biliyorum fakat hala 715 de takılı kaldı mesaj dert ettiğimden değil o devirleri geçtik de merak ettim :)
Düzenleme : Dikkat ettim sadece konu açınca mesaj sayım ilerliyor arada takılma oluyor sanırım. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Bora Poyraz |
İletim - 11/01/2009 : 02:41:49 Eyvallah Burak hocam yok buralardayız zaten artık elimizden geldiğince özlüyor insan buranın sohbetini. |
inter_23 |
İletim - 10/01/2009 : 20:08:35 Bora beylerde gelmiş =)))
Eskiden daha güzeldi haklısın hocam. Şöyle böyle sitede ki 7. yıl =)) Kendini fazla özletme artık. |
Palad1n |
İletim - 10/01/2009 : 16:48:40 Ayrıca "Forum Oyunları" da bu uygulamaya dahil |
Dodo |
İletim - 10/01/2009 : 14:25:26 Tahmin ettiğin gibi son iki üç aydır epey meşgulum, yorgunum. Geri kalan zamanlarımda da genelde dinlenmeyi seçiyorum. Foruma da yine bakıyorum hergün en az 15-20 dakika. Tabii ne kadar verimli oluyor bilemiyeceğim. Neyse yakın zamanda rahatlayıp tekrar zaman ayırmaya başlarım umarım. |
Bora Poyraz |
İletim - 10/01/2009 : 12:50:00 alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
Oyy Bora Poyraz burada, selamlar hocam.
Eyvallah hocam buralardayız seni de görmek isteriz face varsa ekleyelim hatta :)
Hatta diğer arkadaşları da görmek isteriz forumun eski aktivitesi biraz kaybolmuş gibi eskiden Dodo, inter_23, HASSOOO , metallic_white, bomkonger, Rappier, ve sayısız sevdiğim yönetici ve diğer üye arkadaşlar siz biz ne sohbetler ederdik de herkesin bir meşguliyeti var sanırım.
alıntı: CenkReis tarafından yazılan:
arkadaşım benimde üyeliğim eski olmasada eski üye sayılırım (2 yada 3 senedir buradayım) ilk 2006 yılında gelmiştim buraya bugüne kadar enaz 60 üyeliğim oldu ama hiçbir zaman mesaj sayıma bakmadım, sen bide seçkin üye olcaksın piehhh
Burda zaten mesaj sayısına göre seçkin üye almıyorlar arkadaşım. Ben sadece sebebini merak ettiğimden sormuştum bu sayede de öğrenmiş oldum. Gereksiz bir konu açtığım için de özrümü belirttim zaten. Ama sen baya gereksiz üyelik açmışsın biz de diyorduk bu kadar benzer nickli kullanılmayan üyelikler neden var diye çoğu seninmiş baksana :) |
|
|
|