|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Tekel |
İletim - 25/01/2009 : 01:25:59 bence gri çok göz yoran gereksiz bir renk, pembe ve mor tonlar daha güzel olur, ben girdim 1 saat duramıyorum gözümü ağrıtıyo hemen çıkıyorum bu da reytinglerde düşmeye sebep oluyo buda reklamların azalmasına bence reytingleri arttırmak için ilginç şeyler yapabiliriz örn: sitede bi köşeye bi resim gizleriz o resmi bulana 1 adet playstation3 gibi hediyeler verirsek reklamlar artar sonra sağ ve sol köşedeki boşluklara da reklam almalıyız sadece o tepedeki bölüm yeterli değil bence |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sagopa-gok |
İletim - 02/02/2009 : 00:40:43 alıntı: Tekel tarafından yazılan:
paladin bana nasıl sende terslik var dersin yaa! çılgın mısın sen? sitemiz bol bol reyting alsın diye diyruz demi?
Not: NİCKYOK imzan çok güzel 2 hafta sonra değiştir bu imzayı ben aliyim ssen çok kullanmışındır oke kanka?
Renklerle reytinge ne gerek varki yararlı şeyleri artırıp reyting almak daha doğru olur örnek istemeyin aklıma gelmedi şuan bu arada Paladin arkadaşa katılıyorum gri renk nasıl göz yorar yahuu!!Beyaz ve gri gözü en az yoran renklerdir siyah pembe ve ya kımıl kımıl canlı renkler gözü daha çok yorar :) |
kobebryant |
İletim - 01/02/2009 : 22:50:48 Tekel bence 2 hafta sonra o değiştirse bile sen onu imza yapamayacaksın bu gidişle.. Biraz daha insani yorumlar yapsan diyordum.. Anladın sen ;) |
Tekel |
İletim - 01/02/2009 : 18:50:16 paladin bana nasıl sende terslik var dersin yaa! çılgın mısın sen? sitemiz bol bol reyting alsın diye diyruz demi?
Not: NİCKYOK imzan çok güzel 2 hafta sonra değiştir bu imzayı ben aliyim ssen çok kullanmışındır oke kanka? |
Godjonshe |
İletim - 30/01/2009 : 10:53:55 Evet bence de renklerde bir problem yok. Hem pembe gibi "cırtlak" renkler gri gibi "masum" (:D) renklere göre daha çok göz yorar. |
Palad1n |
İletim - 29/01/2009 : 20:06:34 Başka bir yerde yazmıştımd iye hatırlıyorum. Sonuna /forum ekletin linkin x)
Temaya gelince.. Gri göz yorarken o canlı pembe renk gözünü yormayacaksa ya sende bir terslik var ya bizde. Sadeliğin zarafetiyle böyle daha güzel olduğu şahsi düşüncem. |
|
|
|