|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
iso_demiro |
İletim - 31/07/2010 : 14:13:38 Bir mesajımı değiştirmek istedim.Değişiklikler gönderildi denildi ama geri döndüğümde gözükmüodu.Konuda etkin olarak görünüo.Tekrar düzenlemeye basınca yazdıklarım aynen çıkıyor.Sorun ne olabilir arasıra olurmu böle şeyler |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 09/08/2010 : 21:12:45 Amma meraklıymışsınız hatalarıma |
CRAYZZY |
İletim - 09/08/2010 : 21:03:20 Deniecem :) |
iso_demiro |
İletim - 03/08/2010 : 23:33:08 alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
"haha bencede :) Ama senarist ve yapımcısı değişmişti zaten oyunun Rockstar games çok meşguldu :) Edit:Aldığım bir bilgiye göre 26 Kasım 2010'da çıkıyor "
Var var, merak etme. :)
Bu arada "Yaşasın Türkçe" imzanla ilgili sana bir katkıda bulunmak istiyorum: Noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır. Yani son mesajınla örneklendirirsek eğer:
"Max payne 3 konusu.Hani başta" değil,
"Max payne 3 konusu. Hani başta" şeklinde olmalı. Tüm noktalama işaretleri için geçerli bu kural. ;)
Sağolasın Altuğ abi güven ve bilgi verdin :D ;)
alıntı: Nickyok ve Hasoooo tarafından yazılan:
şimd ben bilgisayardan çok anlamam ama tarayıcının böyle siteleri çabuk gezmen için sakladığı bir bellek mi diyeyim öyle bir yeri var, onu boşalt, ne diyorlarsa artık adına. Ccleaner kullanabilirsin :)
Sağolun bi deniecem ;) |
NİCKYOK |
İletim - 02/08/2010 : 15:25:28 CCleaner kullanabilirsin :) |
HASS000 |
İletim - 02/08/2010 : 15:18:14 Bence format atmalıydın :(
şimd ben bilgisayardan çok anlamam ama tarayıcının böyle siteleri çabuk gezmen için sakladığı bir bellek mi diyeyim öyle bir yeri var, onu boşalt, ne diyorlarsa artık adına. |
|
|
|