AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 seckin üye ve yönetici

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Diyuk İletim - 02/08/2005 : 16:48:46
arkadaslar bu sitede seckin üye ve yönetici neye göre belirleniyor? (yanlis anlasilmasin sadece soruorm)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
t.j. İletim - 14/09/2006 : 18:37:33
Süşündüm ve bana göre değil zamnını aldığım herkesten özür dierim.
CrAzY_IVAN İletim - 14/09/2006 : 18:25:09
Aşağıdaki BİZE KATILIN linki boşuna durmuyor. Anlaşılmayacak birşey yok, http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm adresinde başvurmak istediğin bölümün, istenilen/aranan özelliklerine uygun olman gerekiyor.

Hile yazarlığı yapmak istediğine göre, ingilizcenin yeterli bir seviyede olması gerekmekte. Bunun dışında elinin altında sürekli olarak internet ve bilgisayar bulunmalı çünkü Hile ve Haber yazarlığı süreklilik gerektiren bir iştir. Not olarak yazdığın cümle garip geldi biraz, bırak her haftayı günde en azından 3-4 hile eklemelidir hile yazarı zaten sürekli araştırır vaziyette olduğundan...
t.j. İletim - 14/09/2006 : 18:04:02
|KRONDOR| ben hile yazarı olmak istiyorum ayrıca elimde PES 5 için yaptığım bir yama var şu anda elimde oyunsitesinde olmayan bir iki tane hile var.Nasıl olacağımı yazarsanız sevinirim ilk sayfadaki DODO'nun verdiği link e tıkladım ve anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.

NOT:Sadece bulabildiğim zaman hile ekliyebilrim bazı üye olduğum sitelerde her hafta hile eklenilmesini istiyorlar.
|KRONDOR| İletim - 14/09/2006 : 14:57:41
Bakın, anlamadığınız bir konu var. Her yazar yönetici olacak diye bir kural yok. Eğer siteye bir faydanız dokunmayacaksa, sadece yönetici olmak için kadromuza katılmak istiyorsanız, hiç katılmayın. Yöneticiye ihtiyacımız yok, yazara ihtiyacımız var.
nomercy İletim - 14/09/2006 : 11:59:13
Bende olmak istiyorum valla yazar olsam çok iyi seyler basarıcağıma inanıyorum suana kadar sitedeki birinede kötü bir lafım geçmedi

0.03 Snitz Forums 2000