AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 football manager'de bulduğunuz genç oyuncular

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kanarya91 İletim - 07/05/2006 : 02:18:33
arkadaşlar football manager'de bulduğunuz en iyi genç oyuncular kimler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iceberg987 İletim - 21/07/2006 : 16:58:47
ya arkadaşlar herkes cafercan ı neden söylüyor anlamadım.cafercanın fiziksel özellikleri çok kötü.ben size şunları öneriyim her takımda olması gerekir.lebohang mokoena(oyuna başlar başlamaz alın değilse başkası kapıyor) sonra benedict vilakazi 2 side aynı takımda oynuyor.freddy adu.tonini.2010 yılına geldiğinizde matteo rocchi sonra sencan kırıkkaya süper forvet.ve tabiki size 1 ilaç gibi forvet daha söyliyim fernando genro.ben böyle golcü oyuncu görmedim.benim arkarkaya 3 sene şampiyonlar ligi şampiyon olduğumdaki kadroda bu oyuncular vardı.ama vilakazi yi fazla önermiyorum.boyu çok kısa 1 60.mokoenada öyle ama herif başka özellikleriyle onu kapatıyor
akuta same İletim - 21/07/2006 : 13:04:35
fm 2006 da ibrahim akın çok güzel gelişiyor
TheBodyGuard İletim - 16/07/2006 : 23:51:41
CM 03/04 te önerebileceğim oyuncular Todorov,Cafercan,Barbaros Barut,Hamit ve Halil Altıntop
R_Van Der VAARTTT İletim - 15/07/2006 : 19:54:33
2006'da İngiltere 5.ve 6.(conferance national/north-south)liglerden takım olursanız önereceğim birkaç isim var.(Kettering Town'la League Two'ya çıktım da :) )

Anthony Elding -finishing ve long shots özellikleri mükemmel, bir üst lige yükselip full time sözleşme imzaladığınızda sıkı antrenman yaptırın.2 sezon geçince Vieri'yle karşılaştırdım, daha iyi çıktı Elding.oynadığı maçtan fazla gol attı

Yasar Beytullah -küçük takımlarla kollektif futbol oynamak istiyorsanız bu adamı alın.pasları çok iyi, defansın arkasına iyi sarkıyor.-

Jack Hobbs -personal'ında geleceğin Rio Ferdinand'ı olarak gösteriliyor.bu kadar yeter sanırım.

Gregor Balazic - dmf, 17 yaşında ve çok hızlı gelişiyor-

Wayne Diuk - sağ ve sol pozisyonların hepsinde oynayabiliyor.

Luke Webb - DMF ve sağ kanatta da oynayabiliyor.Dripling ve orta açma özellikleri çok iyi.

Diğer iyi oyuncular

Ignacio Scocco, Whoshington, L.Romagnoli, Mokoena, Sinan Bolat, Polat KEser
Pırates İletim - 04/06/2006 : 17:03:01
arkadaş ferhatı bilmiorum şu an oyunuda bırakmış durumdayım. bu arada fm 05 de nuri nie yok onu çözemedim

0.02 Snitz Forums 2000