|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
iceberg987 |
İletim - 20/07/2006 : 10:18:17 SELAM ARKADAŞLAR LÜTFEN BU ÇOCUK FAZLA OLDU DEMEYİNİZ.AMACIM FM 2006 OYNAYANLARA YARDIMCI OLMAK.İSTEYEN BÜTÜN FM OYNAYANLARA TEKNİK DESTEK VEREBİLİRİM KENDİ ÇAPIMDA.FM YLE İLGİLİ BİLMEDİĞİM PEK AZ ŞEY VARDIR.İSTEYEN ARKADAŞLAR MSN Mİ BİLİYOR.HATTA İYİ TAKIMI OLANLARLA ONLİNE MAÇ BİLE YAPARIZ.TABİ BENİM VERDİĞİM FM 2006 MODİFİYEYLE TAKIM ÖZELLİKLERİ DEĞİŞMEYECEK.TABİ ONLİNE OYNAMAK İÇİN BİRDE HAMACHİ KULLANMANIZ LAZIM.ONUDA OYNAYACAK OLANLARA ÖĞRETİP OYNARIZ.YA BURDAN SİTE YÖNETİCİLERİNE SÖYLÜYORUM FM 2006 TURNUVASI YAPSAK İYİ OLMAZ MI HEM SİTE YE DIŞARDAN BAŞVURULAR DA GELİR.ÜYE Sİ ARTAR.BEN BAŞKA SİTELERDE REKLAMINI DA YAPARIM BU SİTENİN OLMAZ MI YA.ARKADAŞLAR HAKLIYSAM HAKLISIN DİYİN YAHU..... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iceberg987 |
İletim - 20/07/2006 : 19:57:16 bence sitenin tanıtımı bakımından daha iyi olur gibi geliyor.ama tabi sizin bileceğiniz iş.bu arada ben paylaşımdan kaçmam nasıl upload ediliyor bilmiyorum.en kalitesi msn den anladınız heralde
|
|KRONDOR| |
İletim - 20/07/2006 : 15:49:52 Turnuva işi bizi aşar. İlgilenemeyiz böyle bir etkinlikle.
Mesajlarını bundan sonra "bağırmadan" yazarsan sevinirim. |
|
|
|