|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 18/03/2008 : 18:13:04 Arkadaşlar burda oyun için önerebileceğimiz oyuncuları yazalım yalnız yazmadan önce hangi oyunu için geçerli olduğunu belirtirseniz de iyi olur. Daha fazla konu kirliliği olmaması için açtım bu konuyu Öneriler kısmına da bunun sabitlenmesi fikrini söyledim.Tutulursa sabitlensin işe yarar bence.? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Kyoshi |
İletim - 13/06/2008 : 21:36:07 Fm 2008 için;
Silva, David Villa, Barzagli, Miguel Veloso, Joao Moutinho, Bogdan Stancu, Pablo Piatti, Toni Kroos, Karim Benzema, Gabriel Torje, Marcelo, Gignac, Elmander, Podolski, Mehmet Topuz, Federico Fazio, Ezequel Garay, Cahais, Jose San Roman, Sakho ve Vantaggiato gayet iyi oyuncular. |
badboy83 |
İletim - 13/06/2008 : 21:22:35 alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
mokoena dışında tüm oyuncular takımlarımda mewcuttur :) ama mokoena'yı deneyeceğim
Mokoena'yı aldın mı FearOfThEDarK ? Güzel oyuncu değil mi? |
serwet06 |
İletim - 07/06/2008 : 18:32:33 :D bilader bende owen i sattim damian duff u sattim bunlari almak icin new castlede su anda 168mp war kasada ve hic hile yapmadan kazandim bunu
|
FearOfThEDarK |
İletim - 07/06/2008 : 18:06:32 Hepsi Premier League'den ve bence pahalı bizim söylediğimiz bir çok oyuncu,bunlardan çok ucuz böyle bir takım için 80 mp falan lazım bu kadar parada bir çok oyucuda yok zaten bendede 25 mp kaldı hiçbirini alamam... |
serwet06 |
İletim - 07/06/2008 : 17:36:21 cm8 icin önereceğim oyuncular... m.richards[man cty] 12milyon paund a aldim ilk sene harika defans oyuncusu kesinlikle alin m.pavlis[Sheff Utd] 7.7milyon paund 2. yil aldim ve 7 yil sonra 32mp a chelsea sattim 2 kere gol krali oldu ingilterede harika golcü kesinlikle alin d.Parrett [tottenham] 4.7 mp a aldim güzel orta saha oyuncusu v.Moses [crystal palace] 14mp werdim bu adama harika orta saha oyuncusu kesinlikle alin Vanden Borre.a [man cty] güzel bi oyuncu Lucas Pezzini [liverpool] 10mp a aldim müthiş orta saha oyuncusu kesinlikle alin Napoli de bi oyuncu war marek hamsik diye yazilişi böyle değil ama e nin üstünde işaret s nin üstünde işaret war ama napolide kesinlikle kaliteli bi oyuncu ... son olarak ben sahar [ chealsea ] bu oyuncu da harika ve ötesi kesinlikle alin
tüm bu saydiğim oyuncular cm8 içindir cm6 ve cm7 yi bitirdim şu an cm8 de 2022 yilindayim bu yazdiğim oyunculari almanizi şiddetle tavsiye ederim hadi iyi oyunlar |
|
|
|