AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 İlk şampiyonluğum

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 10/10/2008 : 22:31:12
Fm 2008'de Galatasarayla oyuncu komutlarını değiştirerek sürekli şampiyon olmaya çalıştım ama olamamıtım bu sefer oyuncu komutları ve taktikle hiç oynamadım ve Şampiyon oldum aranızda oyuncu komutlarıyla oynayan var mı yoksa kimse görmeyip normal taktik ve oyuncularla mı ilgileniyor?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Kyoshi İletim - 09/12/2008 : 12:52:34
Bana Türkiye kısmı biraz sönük kalmış gibi geldi.Euro 2008'deki o kadar iyi performanstan sonra biraz daha yüksek CA ve PA verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
iso_demiro İletim - 09/12/2008 : 11:06:42
Fm 2009'u ben de aldım şahsım adına çok beğendim.En azından dğer serilere göre.Artık yuvarlaklar içinde adamların numaralarını izlemeyeceğiz.
umutcanuğuz İletim - 28/11/2008 : 21:56:59
Sırf merak ettiğimden bu adı unutmayacağım, bundan 4,5 sene sonra ne yapacak bu Saivet? Nasıl bir futbolcu olacak? Yahu daha 16 yaşında çocuk, ne kapasiteymiş; iki oyundur potansiyel konusunda kimseye geçit vermiyor...
Kyoshi İletim - 25/11/2008 : 15:49:08
Neyse ki transfer işi biraz ayarlanmış.Takas konusu da eskiye göre gayet iyi.Transfer konusunda örnek vermek gerekirse Mario Gomez'i 11M e aldım yani 2008'de 25-30dan aşağıya bırakmıyorlardı.Gerçekçilik artmış.Takas alanlarında da özellikle senin oyuncunla ilgileniyorlarsa işin kolaylaşıyor.

Edit:Bu arada Saivet ve Sakho yine -10 PA ile zirvede yer almaya devam ediyolar.
umutcanuğuz İletim - 24/11/2008 : 22:33:02
Hocam, transfer yapmak gene tam bir işkence mi?
Ya da hiç takas yapabildin mi? Bu sorunlar mutlaka düzeltilmeli 2009'da.

Bir de oyunda 2010 gibiyken çıkan 16 yaşındaki geleceğin Pele'sini bulmaktan zevkli ne olabilir? Bırakın onlar Henri Saivet'i alsın. Biz her sene 16 yaşındaki yıldızlarımızı bulalım.

0.03 Snitz Forums 2000