|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Traffic |
İletim - 26/06/2003 : 14:22:47 Başka bir web sitesindeki foruma bölye bir şey yazdım. Bu takımla uzun süre çalışmayı planlıyorum. Nedeni ise çok genç ve ileride çok iş yapabilecek bir takım. Hakkatende öyle oldu. Takımın başında ilk senemde hırvat şampiyonluğuna ulaştım. Yıldız oyuncuları yok. Yine o sene UEFA kupası Finali oynadım ve SS Lazioya 2-0 mağlup oldum. 2. senemde şampiyonlar ligine katılabilmem için iki ön eleme oynadım ve ikisinide geçtim. Artık G Grubundaydım. Biraz sevinçli, biraz ürkek (acaba hangi takımlar geilecek diye) neyse takımlar belli oldu. Milan, Valencia, Lyon. Çok tırstım. Özellikle Valencianın gücünü biliyordum. Ligler başladı. İlk maçımda kendi sahamda Valenciayla oynuyordum. Valencia ürkek oynadı. Tek forvet, orta saha beşli ve defansif oynadı. Bunun sonucu bende korkak oynadım. Saldırıya geçmedim. Valencia toplam 5 poziyona girdi ve hiçbirini atamadı. Ben 1 veya 2 pozisyona girdim ondan bir şey çıkmadı. ve maç başladığı gibi bitti. İkinci maçımda deplasmanda çok zorlu bir ekiple karşı karşyaydım. Milanla İtalyada oynacaktım. 5-4-1 düzeninde çıkmam en akıllıca idi. Orta sahada pres, defans ultra ve contra atack. Milan 3-4-3 oynuyordu. Tam bir hezimet yaşadım. Milan soldan saha bastırıyor ben atacklar karşısında aciz bir şekilde bakıyordum. Maç bitti ve Milan 4-0 kazandı. 3. maçımda Lyonla deplasmanda karşıkarşıya geliyordum. Lyon 2 maçta 0 puan çekmiş ben ise 1 puanla 3.sıradaydım. Artık korkacak hiç bir şey yoktu. Benim 2.olmam lazımdı. 4-4-2 oynadım. Lyonda benim gibi aynı taktikle oynadı. Forvetimde ileride çook iş yapacak bir adam olan Olic sahaya çıktı.ve maçı 1-0 kazandım. Sevinçliydim. Milan dolu dizgin giderken ben ve Valencia 2.lik için çekişiyorduk. 4. maçım Lyonla kendi sahamdaydı. Onları Fransada yenmiştim ve buradada yenecektim. Olic nefis oynadı. 3-0 kazandım. Ma sonucu en kötü ittimal 3.olup UEFA kupasına katılmaktı. Hem böylece öcümüde almış olacaktım. Çünkü Lyonun hiçbir şansı kalmamıştı. Toplam 0 puan çekmişti. 5.maç İspanyada Valencia ile. Daha önceden Valenciayı çalıştıtıken kendi sahasında pek bir varlık gösteremedğini biliyordum. Dediğimde oldu. Ama yine yenişemedik hatta birbirimize gol bile atamadık. Son maç. Ben evimde Milanla oynarken Valencia deplasmanda Lyonla oynuyordu. Valencia ile aynı puana sahiptik ve sadece 2 gol yüzünden ben 3.sıradaydım. Maçlar başladı. Dakikalar ilerledi. Milan karşısında devreyi berabere kapattım. Elim ve gözüm Lyon maçındaydı. Biliyorsunuz diğer maçları seyrederken golarei hep geç veriyor. Öyle oldu 45.dakikada Lyon gol attı. Deliler gibi seviniyordum. Ama önümde koskoca bir 45 dakika vardı. İkinci yarılar başladı. Gözüm hep Lyonda böyle bitmesi için yalvarıyordum. Olan oldu maçlar bitti. ve ben bu takımla bir ilki gerçekleştirdim. Artık bir üst tura çıkacaktım. Rakibim Celtic oldu. Bu arada hırvat liginde 2 puan fark ile 1.gidiyordum. Herkez memnundu. Olice transfer teklifleri yağıyor özellike Betis 7milyon sterlinle kapımı çaldı. Red ettim. Klübe geçtiğim ilksenemde 600bin sterlinim vardı. Hiç bir futbolcu satmadan 6 milyon sterlinim var. İlerki hedefim yarı final oynamak onun içinde ara dönemde transfer yapmam lazım. Özellikle sa ve sol kanattaki oyuncular tam istediğimi veremiyorlar. Bana genç ve en öenmlisi yetenekli oyuncu söylermisiniz. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Traffic |
İletim - 27/06/2003 : 08:13:29 celtic demişim yanlış anlaşılmasın Celtic:1 Dinamo:2 Dinamo:1 Celtic:1 |
| Traffic |
İletim - 27/06/2003 : 08:08:49 sağolun arkadaşlar yardımlarınız için. kallstrome teklif yaptım çünkü klup arıyordu yaptığım teklifi red etti. Takımım Celtic deplasmanda 2-1 yendi ve kendi sahamda 1-1 berabere kaldım. Böylece çeyrek finale çıkmış oldum. Sağ kanat için futbolcu söyleyin alternatifi olsun örneğin birden fazla isim söylerseniz sevinirim. aynı durum sol kanat içinde geçerli |
| cyberdal |
İletim - 26/06/2003 : 16:35:37 cm4 oynuyosan farnerud ofans adına her yerde oynar, kallström, kaleci icin tim howard amerikalı... cm01-02 icin de farnerud, mike duff sag bek (hava topları cok iyi) eddie howe defans, tsigalko, syschenko ve beyaz rusya milli takımının yarısı :)) |
| LittleDevil |
İletim - 26/06/2003 : 16:18:14 Bende seni tebrik ederim çok güzel bir takım işte vereceğim oyuncular: Assane N'Diaye(defans) Julius Aghahowa(orta saha ve forvet) Emmanuel Osei Kuffour(yanlış hatırlamıyosam forvetti) Lee Chun Soo(forvet) To Madeira(unuttum) Wael Reyad(bunuda unuttum)
dahada bulursam sana yollarım
|
| huseyin_sanal |
İletim - 26/06/2003 : 15:28:01 Başta tebirk ederim. Çok iyi gidiyorsun. Tavsiyem fazla korkat oynama Futbol da Korkatlara yer yok derler. Tabi hep atak yap demiyorum ama içine kapanık defans oynama. Şimdi gelelim transfer konusuna istdiğim mevkiyi bilmediğim için bildiğim iyi oyucuları yazacağım. Tuncay Şanlı ( Forvet ) [BEndeki değeri şuan 20 M] Aghahowa ( Ofansif orta saha veya forvet) Sana bunlar yeter. Daha oyuncu istiyorsan www.cmturkey.com adresinde ki oyuncu merkezi bölümüne girebilirsin.
|
|
|
|