|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| GFB |
İletim - 01/07/2003 : 19:49:19 Slm arakadaşlar,benim sorunum oyundaki fikstürle alakalı.Şu anda CM4 ün 2007-2008 yılındayım ancak oyunun fikstürü çekilmiş değil ve şu anda Türkiye Süper Liginde hiçbir maç yapamıyorum[Paflarda falan sorun yok] Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| cmturkey |
İletim - 03/07/2003 : 11:38:23 alıntı: GFB tarafından yazılan:
Slm arakadaşlar,benim sorunum oyundaki fikstürle alakalı.Şu anda CM4 ün 2007-2008 yılındayım ancak oyunun fikstürü çekilmiş değil ve şu anda Türkiye Süper Liginde hiçbir maç yapamıyorum[Paflarda falan sorun yok] Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba,
Bu sorun bir çok kişide de aynı şekilde yaşanmakta.Önceki mesajta denildiği gibi son EP'yi çek ve oyuna yeniden başla, başka yapılacak bir şey yok malesef. |
| Rappier |
İletim - 02/07/2003 : 15:41:20 Ben o kadar oynamadım ama sanırım oyunla ilgili bir problem. Sen en iyisi en son patch'i indir ve bir önceki sezondan tekrar başla. Yardımcı olurmu bilemiyorum ama aklımada başka birşey gelmiyor. |
|
|
|