| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| kemane6 | 
                İletim - 13/08/2009 : 17:57:14   lütfen bütün oyunmların türkçesini yapın sygılarımla:D  | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| erko98 | 
                İletim - 13/11/2009 : 15:21:27  bazı oyunlarda %100 full türkçe ama bende ingilizce oyun olanları ne dediklerini anlamak için o kelimeleri havada kapmaya çalışıyorum ama en gıcık olanlarda japonca :D | 

| Lock | 
                İletim - 27/10/2009 : 20:02:03  Crysis Türkler yaptıda n'oldu Çoğu yeri İngilizce 
  | 

| inter_23 | 
                İletim - 15/08/2009 : 10:51:10  Crysis yaptı bi tek. Yanlış hatırlamıyorsam, onun da sadece oyun içi Türkçeydi. Ne de olsa Türkler yapmıştı, o kadar da olsun =) | 

| Kyoshi | 
                İletim - 14/08/2009 : 21:00:38  Oyunları Türk Şirketler yapsaydı dediğin ancak mümkün olabilirdi.Yoksa kimse bütün oyunlar için Türkçe yama çıkartmakla uğraşmaz. | 

| RoM3o | 
                İletim - 14/08/2009 : 18:34:41  Tabiki seni mi kıracağız hemen yapıma başlıyorum ben şahsım adına.
  Bu dediğinin mümkün olabilmesi için Türk üretici firmalarla görüşmelisin bizim elimizden birşey gelmez pek.   | 

| 

| 

|