|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
adventure_hero |
İletim - 08/06/2007 : 16:17:45 Elimde geniş PC ve PS2 Oyunları arşivim var. Eğer arayıpta bulamadığınız bir oyun varsa şansınızı birde bende deneyin derim 
Mail : rafet_kaan_moral@hotmail.com |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HighVoltage |
İletim - 14/06/2007 : 15:13:13 Zaten ben bir gariplik olduğunu sezmiştim bu olayda.Bizimkinden tam pempe dizi olur :)Sen de hemen yazmışsın senaryoyu :D Oyuncular tamam, senaryo tamam, OS'de sponsor olursa olmuştur bu iş :P
Sanırım karmaşanın sorumlusu da CrAzY_IVAN :)) Zaten hep onun başının altından çıkıyor böyle şeyler Ohh be yükü de attım üzerimden... |
|KRONDOR| |
İletim - 14/06/2007 : 03:49:43 Bir şey diyeyim mi? Muhabbeti iyice karıştırdınız siz :) Altuğ, adventure_hero'ya korsan mı bunlar diye sordu; sen de cheepie için o mesajı yazınca, adventure_hero üzerine alındı :) Büyük ihtimalle adventure_hero da korsan oyun satıyor ve korsan oyun sattığı ortaya çıktığını zannedip (ki o mesajdan sonra çıktı da zaten :)) "mutlu oldun mu?" diye sordu. Sen de cheepie'nin üyeliği kilitlendiği için, bu soruyu sorduğunu zannedip bu mesajı yazdın :) Katil bahçıvan yani :)
Pff, ne karmaşa ama :) |
HighVoltage |
İletim - 13/06/2007 : 11:12:13 Ne o, çok sevdiniz galiba birbirinizi? Kardeşler kosnseyine mi üyesiniz yoksa :P korsan kardeşliği falan... Ayrıca kilitlenen üyelik benim veya diğer üyelerin güdümüyle olmaz.Yöneticilerin kendi iradeleri vardır.Bizim uyarılarımız sadece tavsiye niteliğinde, herhangi bir bağlayıcılığı yok.Zamanla sen de kavrayacaksın bunu... |
adventure_hero |
İletim - 12/06/2007 : 19:33:56 alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Arkadaşın kendisi de korsan sanırım :) Avatarı da gözükmüyor...
mutlu oldun mu ... |
HighVoltage |
İletim - 12/06/2007 : 18:50:39 Arkadaşın kendisi de korsan sanırım :) Avatarı da gözükmüyor... |
|
|
|