AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Dark Fall: The Longest Journey

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Mérula Alba İletim - 29/01/2005 : 01:53:55
Arkadaşlar uzun zamandır Dark Fall sersini arıyorum. Elinde olan varsa bana satabilir mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba İletim - 31/03/2005 : 23:16:15
sadece mouse ile ilerliyorsun. ayrıca bu oyunda hiç hareket yok. ilerleyebilmen için sürekli bulmaca çözüyorsun. ertaftan nesneler alıyorsun. alman gerken ya da bakman gereken yerlerin üzerinbe geldiğinde farenin ikonu deişiyor. böylkece orada bir şeyler oldugunu anlıyorsun. ayrıca oyunu oynarken elinde bir kalem ve bir kağıt olsa iyi olur. çünkü bulmacaları tesadüfen çözmüyorsun. aldığın objeleri kullanarak ya da gördügün resim, yazı, ikon vb. şeyleri kullanarak çözüyorsun. çoğu kişi için kötü olan yanı ise iyi derecede ingilizce gerektirmesi. ya da elinde bir sözlük olcak
Mérula Alba İletim - 21/03/2005 : 00:32:31
SampiyonGalatasaray, bitirdim dark fall'u. Yaw sen nasil oynamadın bu oyunu. Gerçekten iyi bir oyundu. Biraz kısaydı ama... En iyisi ben sana oyunu geri göndereyim de oyna. İnan çok zevkli. Biraz da tırsıyor insan ruhlardan, hayaletlerden, çıkardıkları korkunç seslerden ama olsun... :)

Bana şimdi oyunun devamı olan Dark Fall: Lights Out lazım. Var mı elinde olan?
startrek İletim - 03/03/2005 : 17:42:45
şampiyon galatasaray seni okudum ve sana ardığın oyun için yardımcı olmak isterim. bende fazladan resident evil 2 nin playsation versionu var istersen sana verebilirim,bende senin gibi istanbuldanım sanırım bana ulaşman zor olmaz.
Mérula Alba İletim - 28/02/2005 : 13:06:51
Cd için teşekkür ederim. Oyunları senin için araştıracağım. Bulduğumda haber veririm Ok?
Mérula Alba İletim - 23/02/2005 : 19:45:02
Biliyorum ps olduğunu. en son sana istersen bulurum demiştim ama sen o kadar önemli olmadığını söyledi. Karar ver çekirge istiyor musun istemiyor musun? :)

0.03 Snitz Forums 2000