AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Driv3r yardım!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bogu333 İletim - 30/01/2006 : 13:04:06
arkadaslar ben en son su görevde kaldım geçemedim oynayanlar warsa lütfen yardım etsinn.En son bi tekneyle boathouse diye bir yere gidiorum yanımda biri war. sonra burası terkedilmiş gözüküyo ama içinde bizim takım ve şu hani asansörde patronunu öldüren ve oyunun basındaki video da istanbulda heryere pompalıyla ates eden bodyguard var.yanımdaki adamla burda bilgisayarla bişi yapıoz bunlar bizi yakalıyo, yanımdakini öldürüolar ama ben garaj kapısı düğmesine basarak kaçıyorum ve bi ayrı bi yere çıkıyorum. bunlar kapıyı açana kadar benim burdan çıkmam gerekio zaten kapıyı hemen açıyolar. içerde kutular var bide kutuları kaldırmak için bi araç var ama yapamıyorum lütfen bilen varsa yardım etsin. abi sinir oldum şu istanbulu görim yeter ya!
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
wolkandevrim İletim - 04/04/2006 : 03:08:54
Hocam ben yenı uyeyım aranıza yenı katıldım...Drıv3r ı 4-5 ay once cıktıgını gordugum zaman alıp 7-8 gun ugrasıp bıtırmıstım...O gorevde kenardakı kutulardan bırısını forklıftle (yanı anlayacagın kutu kaldıran aracla) kaldırıp yukarıdakı gecıs yerının tam ortasına gelecek sekılde koyuyorsun ondan sonra oradakı gecıs yerıne cıkıp kutudan zıplayarak karsıya gecıyorsun...Orayı gectımı gerısı ampul gıbı acık...

Gercı sen bu ıletıyı ocak 1 de atmıssın ama belkı gorenler bakar gecer hanı :D
alihaydar34 İletim - 13/02/2006 : 09:31:02
ya olm boşu boşuna kafanı yorma zaten istanbulun bi bölümünü yapmışlar o da 30 sene önce yani ....

0.02 Snitz Forums 2000