|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| counterfeiter |
İletim - 08/06/2006 : 17:57:53 yaw hard truch 18 weels of steal bilen warmı? ya bu oyunu ben yenı yenı oynamaya basladım.ama anlamadıgım bısey war.ordakı meselkleri nası alıcaz we yıldızları nası yukseltıcez?????????????????????? lutfen yardımmmmmmmm !!!!!! |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HighVoltage |
İletim - 08/06/2006 : 21:50:43 hugo_boss'un dediği gibi oyunu devam ettirirsen yıldızların yükseliyor.Ben de bir ara oynamıştım ama sarmadı. Bir de bu konunun yeri burası değil, herhalde yöneticiler uygun bir yere taşır. |
| hugo_boss |
İletim - 08/06/2006 : 18:25:00 ben oynamıştım o oyunu eger hiç hata yapmadan yükleri götürürsen yıldızların yükseliyor.Yükleri almak "D"; vardığın yere yükü koymak için dönen mavi halkanın üzerine gelip "T" tuşu olması lazım basıyorsun, yönünü bulmak için haritalardan yararlanıyorsun oda "M" tuşu en fazla 7 tane tır alıp filonu kurabiliyosun oda "N" tuşuna basıp oradaki alternatiflerden yararlanıyorsun hadi bakalım kolay gelsin.... |
|
|
|